Cristian Pîrvu, calificare la etapa națională, chiar în primul an de studiu al Chimiei

După calificările la Limba engleză, Limba română, Psihologie, Istorie și Matematică, astăzi putem anunța, cu mândrie, că avem un elev care s-a calificat la etapa naționala a Concursului National de Chimie!

Cristian Pîrvu, elev in clasa a VII-a în Little London International Academy, s-a calificat la etapa națională a  concursului Național de Chimie ,,Lazar Edeleanu”. Pregătirea sa a fost ghidată de doamna profesor Simona Persicanu,

Cristian ne-a povestit cum a fost la olimpiadă:  “Subiectele au fost grele, dar m-am mobilizat să fac fata nivelului acestora, astfel încât să obțin un punctaj care să mă califice la etapa naționala. A fost o provocare să particip la  acest concurs”.

Prof. Simona Persicanu ne-a transmis, la rândul său, câteva gânduri:  ”Mă bucur tare mult pentru calificarea lui Cristi la etapa națională a Concursului Național de Chimie ,,Lazăr Edeleanu”, mai ales că el nu credea în obținerea unui rezultat deosebit. Munca depusă pentru acest concurs a fost o provocare pentru el, acesta fiind primul an în care a descoperit disciplina chimie. Acest rezultat nu ar fi fost posibil fără muncă, seriozitate și ambiție. Sunt extrem de mândră de el!”

Mult succes și la etapa națională, Cristi!

Scroll to Top