Mesajul Directorului

Dragi părinți, Bine ați venit la Little London International Academy!

Luminita Macsim - Fondatoare Little London International Academy

Sunteți cu un click mai aproape de un proiect educațional performant și dinamic. Sunteți aici pentru că vă doriți o educaţie în care excelența academică să coexiste cu siguranța și grija față de copilul dumneavoastră, iar eu mă bucur să vă confirm că acestea sunt valorile noastre fundamentale. Sunt mândră să vă introduc în atmosfera unui mediu de învățare prietenos, incitant și în care ne ghidăm după cele mai bune practici pedagogice internaționale.

Suntem martorii unei lumi în schimbare și am convingerea că, doar formându-i pe elevii noștri integri, responsabili, independenți și curajoși, vom ști să-i ajutăm cu adevărat. De 12 ani reprezentăm o comunitate în care construim strategii cognitive, ținând seama de pasiunile și particularitățile fiecărui copil. Îi ajutăm pe elevi să se descopere pe ei înșiși, să învețe să fie curioși, fericiți și empatici cu cei din jurul lor. Îi încurajăm să exploreze universul din care fac parte într-o manieră multiculturalistă, seculară, valorizând rațiunea și gândirea critică.

LLI Academy este o școală cu predare în limba română, un program extins de învățare a limbii engleze și un curriculum aliniat la standarde internaționale (International Baccalaureate – IB). Am obținut cu succes toate autorizațiile necesare funcționării ciclului primar, gimnazial și liceal din partea Ministerului Educației Naționale și Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar.

Ne susținem programul educațional cu o echipă de oameni dedicați și cu o excelentă pregătire profesională naţională şi internaţională (IB). Toate evaluările externe la care școala noastră a participat până acum au validat performanțele profesorilor noștri și au evidențiat vocație și implicare. Profilul cadrului didactic arată exigență, profesionalism și entuziasm pentru lucrul cu copiii și reprezintă cel mai puternic stimul pentru învățare.

Ne desfășurăm activitatea în spații generoase, atractive și flexibile, în care elevii noștri au posibilitatea să inițieze ei înșiși activități, să experimenteze și să pună creativ în practică noțiunile învățate. Beneficiem de laboratoare cu material didactic modern și atractiv, terenuri de sport și săli de clasă structurate astfel încât să poată fi interactive, și în care orarele, rutina și tranzițiile curg în acord cu nevoile copiilor.

Veți regăsi toate aceste lucruri răsfoind pagina noastră web. Pentru mai multe informații și lămuriri privind filosofia noastră educațională și resursele care o susțin vă invit să ne vizitați școala și să cunoașteți mai îndeaproape facilitățile pe care le putem oferi copiilor dumneavoastră.

Cu cele mai bune gânduri,

Luminița Macsim
Scroll to Top