Ana Licu, dublă calificare la olimpiadele naționale: Limba Română și Psihologie

Lotul de olimpici naționali ai LLI Academy este completat, în mod remarcabil, de Ana Licu, eleva noastră care a reușit o dublă calificare la etapele naționale ale olimpiadelor de Limba română, respectiv Psihologie.

Sub îndrumarea profesoarei Adriana Iancu, calificarea la Etapa Națională de Limba și Literatura română reprezintă pentru eleva noastră în clasa a X-a, doar o etapă a devenirii ei. Pe parcursul anilor de gimnaziu și de liceu a înțeles că a fi olimpic nu depinde niciodată de ceilalți, e mai degrabă o sumă de factori: de la întâlniri fericite cu oameni și idei, până la ore de muncă și de dedicare. Ana spune că întâlnirile fericite cu profesorii potriviți au ajutat-o și au motivat-o să aibă aceste rezultate.

Cât despre Psihologie, Ana Licu ne arată de fiecare dată pasiunea sa pentru științele socio-umane pe care o transpune în performanta sa academica, calificându-se cu 97 de puncte la olimpiada națională de discipline socio-umane. Drumul său către performanța în această disciplină școlară a fost ghidat de profesoara Anca Dumitrașcu.


”Psihologia m-a ajutat să înțeleg comportamentul uman prin explicația complexă a modului in care funcționează și interacționează procesele și mecanismele psihice. Aștept cu nerăbdare să pașesc pe noul drum pe care mi l-a deschis psihologia. M-am bucurat de suportul școlii în toate activitățile în care mi am dorit să mă antrenez. Fiecare are o stea, iar eu pare încet, încet că o găsesc pe a mea, aceea fiind un fel de Stea polară a știintelor socio-umane și abia aștept să vad ce oameni minunați mi se vor alătura în acest parcurs și mă vor susține, indiferent cât de greu îmi va fi”, ne-a transmis Ana.

 

Scroll to Top