Despre noi

Liceul Teoretic Little London, cunoscut și sub denumirea de LLI Academy, este o instituție educațională de referință pentru învățământul privat din România, cu peste 17 ani de experiență. Acoperim toate ciclurile de învățământ: preprimar, primar, gimanazial si liceal. LLIA este acreditată atât de Ministerul Educației pentru școală primară, gimnaziu și liceu, cât și de către International Baccalaureate (ibo.org) pentru Primary Years Programme (3-12 ani)- ciclu preprimar si primar.

Elevii LLI Academy sunt pregătiți și certificați să urmeze cursurile universitare în orice facultate acreditată din România sau din străinătate.

Suntem adepții programelor de transformare instituțională și curriculară, convinși că sunt calea cea mai sigură prin care ne îmbunătățim actul educațional.

Susținem performanța academică prin atingerea potențialului maxim al fiecărui elev. De aceea, organizăm ateliere de lucru și proiecte, astfel încât copiii să poată înțelege care este aplicabilitatea practică a teoriei învățate în clasă. 

Examenele Cambridge, pe care elevii noștri le promovează alături de examenele naționale, îi ajută mai departe în parcursul academic, indiferent de sistemul educațional pe care îl vor alege.

Una dintre prioritățile noastre este să asigurăm cel mai bun climat emoțional și să fim atenți la nevoile fiecărui copil în parte, printr-o evaluare continuă și atentă și un parteneriat constant cu părinții.

Calitatea educației în LLI Academy este asigurată de o echipă de profesori riguros recrutați și motivați profesional, instruiți permanent și formați în sistem românesc și internațional (IB – International Baccalaureate);

Credem că un climat plăcut în școală ne ajută să construim un cadru educațional de calitate. Suntem convinși că profesorii constituie unul dintre pilonii comunității noastre, alături de copii și părinți, iar meritele le sunt recunoscute și recompensate. 

Misiunea

Misiunea LLI Academy este de a pregăti şi educa oameni responsabili care să se manifeste creativ, independent şi tolerant într-o societate modernă. Astfel, prin programul educaţional desfăşurat în şcoala primară, în gimnaziu şi la liceu, accentul este pus pe nevoile individuale şi capacitatea de dezvoltare într-un mediu educaţional, astfel încât toţi membri comunităţii LLI Academy să se poată adapta oricărei societăţi într-un sistem global.

LLI Academy oferă un mediu educaţional propice unei învăţări şi dezvoltări echilibrate, armonizând calificarea academică a cadrelor didactice cu o politică de curriculum şi de evaluare riguros elaborate şi implementate.

Viziunea

LLI Academy îşi propune să devină o comunitate solidă, organizată în jurul principiilor de comunicare, deschisă, bazată pe respect reciproc între elevi, profesori şi părinţi; o comunitate în care esenţa unei dezvoltări personale echilibrate are la bază cunoaşterea interculturală.

Practic, urmând acest concept educațional, orice copil care parcurge programul școlii noastre, poate merge să studieze fie în România (sistem de stat sau alte sisteme private) fie în sistem internațional.

Din 2016, odată cu lansarea liceului privat, imaginea școlii se actualizează și devine Little London International Academy. De asemenea și propunerea educațională se dezvoltă: Education through science and arts.

Scroll to Top