Olimpiade 2023. Emma Jibleanu, calificată la etapa națională, la Limba engleză, cu cea mai mare medie din județ

Încă un sezon de olimpiade vine cu vești bune în LLI Academy. Eleva noastră Emma Jibleanu s-a calificat la etapa națională a competiției de Limba engleză, sub îndrumarea profesoarei Adelina Popa. Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât Emma a obținut cea mai mare medie din județ.

Încă emoționate de succesul obținut, Emma și Miss Adelina ne-au descris ce înseamnă această experiență pentru fiecare dintre ele:

Emma Jibleanu: ”Olimpiada a fost o experiență interesantă. Pașii spre reușită mi-au fost ghidați de către diriginta mea și profesoara mea de limba engleză, miss Adelina. Pregătirea a fost pe parcursul multor ani, și fiecare dintre ei a contribuit la cunoștințele mele actuale. Îi mulțumesc profesoarei mele pentru îndrumare și sprijin!”

Prof. Adelina Popa: ”Nu pot exprima în cuvinte toată emoția pe care am simțit-o când am văzut ca Emma a avut cel mai mare punctaj din tot județul, mai ales că au fost 50 de elevi participanți, la clasa a VIII-a. Perseverență, dăruire, implicare- cuvintele care o descriu pe Emma încă din clasa a V-a, de când îmi este elevă. Sunt tare mândră de ea!”

Și noi suntem la fel de mândri de performanța voastră și vă urăm succes la etapa națională

Scroll to Top