Ne desfășurăm activitatea în spații generoase, atractive și flexibile, în care elevii noștri au posibilitatea să inițieze ei înșiși activități, să experimenteze și să pună creativ în practică noțiunile învățate. Beneficiem de laboratoare cu material didactic modern și atractiv, 2 terenuri de sport și săli de clasă structurate astfel încât să poată fi interactive și în care orarele, rutina și tranzițiile curg în acord cu nevoile copiilor.

Campusul LLI Academy este amplasat pe strada Iancu Nicolae la nr. 65, într-o clădire de 2.700 mp interior, care permite compartimentarea în funcţie de cerintele şcolii și care include:

 • 20 Săli de clasă și laboratoare (Științe, Arte, IT, Limbi Străine, Științe Umaniste).
 • Bibliotecă.
 • Sală de sport.
 • Săli de consiliere.
 • Sală de mese.
 • Cabinet medical.
 • Vestiare, grupuri sanitare pentru elevi pe fiecare nivel.
 • Recepţie, cancelarie, spații administrative.

La exterior, LLI Academy dispune de 1.300 mp pentru locuri de recreere și activități sportive.

De asemenea, în imediata apropiere a școlii, LLI Academy dispune de 2.000 mp pentru locuri de parcare.

Baza sportivă a școlii 

Cuprinde 2 terenuri de sport cu suprafață de gazon sintetic și multifuncțional: tenis, baschet, fotbal, sală de sport interioară.

Începând cu anul școlar 2017-2018, unul dintre terenurile de sport a fost acoperit cu un balon încălzit, ceea ce extinde posibilitățile de a face ore de sport dar și de a organiza alte evenimente pe perioada iernii.

Dotările și resursele sălilor de clasă

LLI Academy are dotări specifice fiecărei categorii de vârstă.

Mobilierul modular și flexibil permite amplasarea meselor de lucru în configuraţii diverse, în funcţie de cerinţele procesului educativ: tradițional, pe doua rânduri, în forma de “U”, grupuri de lucru sau studiu individual. Fiecare clasă dispune de resursele și echipamentele necesare bunei derulări a diferitelor activități educaționale curriculare și extra-curriculare.

Masa

LLI Academy urmează o politică nutrițională agreată împreună cu un medic nutriționist și un medic pediatru. Cadrele didactice servesc masa împreună cu elevii, implementând și asigurând deprinderile alimentației sănătoase, dar și o conduită corectă în ceea ce privește mesele zilnice.

În cadrul școlii se servesc:

 • Gustarea/ snack-ul de dimineață, care se aduce de acasă pentru a acoperi intervalul până la pauza de prânz, cu ceva adecvat în funcție de consistența micului dejun, pe care elevii îl servesc acasă. Nu sunt acceptate sucuri, chipsuri, cartofi prăjiți sau alte produse considerate neadecvate pentru copii.
 • Masa de prânz cuprinde 4 variante de meniu saptămânal, care se repetă lunar, meniuri care sunt îmbunătățite periodic în funcție de observațiile copiilor, feedback-ul părinților și observațiile personalului LLI Academy. În cadrul mesei de prânz se servesc preparate calde (supă și fel principal), pâine, salată și o prăjitură. Preparatele sunt doar pe bază de carne de pasăre și de vită.
 • Gustarea/ snack-ul de după-amiază care constă într-un fruct de sezon.

Masa de prânz și gustarea de după-amiază sunt furnizate de Paladium Food.

Transport

Școala Little London asigură transport din oraș și împrejurimi prin colaborarea cu o firmă de transport specializată, care oferă garanția unui serviciu de calitate și în condiții optime.

Taxele legate de transport sunt variabile în funcție de traseu, numărul de curse și pot fi achitate lunar direct către furnizor.

Asistență Medicală

LLI Academy are cabinet medical dotat cu resursele de prim ajutor, iar siguranța medicală este asigurată de asistent medical prezent zilnic în școală, în programul 8:00 – 17:00, și de medic pediatru care urmărește colectivitatea și este prezent în școală o dată pe săptămână.

Regulamentul medical LLI Academy prevede o serie de norme și proceduri care își propune să protejeze din punct de vedere medical colectivitatea de elevi prin:

 • triaj zilnic al copiilor cu izolarea cazurilor care prezintă simptome ale unor viroze;
 • în colectivitate nu sunt primiți elevi care prezintă risc de contagiune;
 • solicitarea avizelor medicale – tipizatele conform Ordinului nr. 1002/5057/2015 al Ministerului Sănătății;
 • informarea colectivității asupra cazurilor care ar putea produce epidemii și solicitarea analizelor care se impun.