LLI Academy face un nou pas către îmbogăţirea învăţământului privat din România prin lansarea liceului privat, construind o instituţie de învăţământ în care punem mare preţ pe exigenţă şi excelenţă.

Liceul Teoretic LLI Academy este expresia unui proiect ambiţios şi dinamic început în 2002. Afilierea la International Baccalaureate (www.ibo.org) precum şi experienţa unor bune practici pedagogice în sfera învăţământului particular din România certifică acest pas.

Practic, LLI Academy asigură, incepând din 2014, întreg parcursul şcolar şi liceal, respectând şi aplicând în mod real standardele internaţionale IB.

Ministerul Educaţiei Naţionale a autorizat Liceul Teoretic Little London prin OM 4575 din 10.09.2014. 

Politica educațională a LLI Academy este bazată pe învățarea transdisciplinară. 

Performanța Academică

Performanța academică la LLI Academy este asigurată prin activități de învățare nonformală, în cadrul cărora elevii pun în practică informația acumulată. În mod riguros elevii vor realiza:

  • participarea la proiecte și activități comune cu elevii din alte școli de stat sau private, din București sau din țară;
  • ateliere de lucru în școală sau în diferite spații cu specific educațional;
  • proiecte în parteneriat cu părinții;
  • vizite și activități programate la diverse obiective.

Evaluarea Elevilor și Comunicarea cu Părinții

Părinții elevilor LLI Academy sunt informați constant, prin intermediul platformei on-line, despre activitatea curentă. La nevoie se poate folosi telefonul sau chiar convoca o întâlnire.

Totodată, LLI Academy prezintă părinților, în cadrul întâlnirilor individuale, rapoarte de evaluare semestrială, însumând analiza, aprecierea și notarea performanțelor școlare ale elevilor, precum și comportamentul acestora.

Perspectivele după absolvirea Liceului LLI Academy

Urmând Liceul LLI Academy, elevii vor dobândi cunoştiintele necesare pentru a urma o carieră academică fie în România fie în universităţi din străinătate.

Dezvoltarea unor abilităţi conexe (antreprenoriat, voluntariat, educaţie financiară, muncă în echipă) asigură o deschidere largă pentru absolvenţii LLI Academy precum şi abilităţi sporite de analiză şi evaluare a oportunităţilor.

Implică-te în educaţia ta şi îţi vei controla cariera!