LLI Academy face un nou pas catre imbogatirea invatamantului privat din Romania prin lansarea liceului privat, construind o institutie de invatamant in care punem mare pret pe exigenta si excelenta.

Liceul Teoretic Little London este expresia unui proiect ambitios si dinamic inceput in 2002. Experienta unor bune practici pedagogice in sfera invatamantului particular din Romania au facut necesar si posibil acest pas.

Practic, LLI Academy asigura, incepand din 2014, intreg parcursul scolar si liceal cu rezultate foarte bune. In 2020 am avut prima generatie care a terminat liceul nostru avand o rata de promovarea la BAC de 100%.

LLI Academy este o institutie de invatamant autorizata de Ministerul Educatiei Nationale pentru ciclurile primar, gimnazial si liceal, acreditată pentru ciclurile primar, gimnazial si liceal de Ministerul Educației Naționale din 2020 dar si acreditata de International Baccalaureate (IB – www.ibo.org) pentru ciclul primar PYP (Primary Years Programme).

In prezent Liceul Teoretic Little London are dezvoltate filiera stiinte sociale, filiera stiinte ale naturii iar incepand din anul scolar 2021-2022 si filiera matematica-informatica.

Politica educationala este bazata pe invatarea transdisciplinara. 

Performanta Academica

Performanta academica la Liceul Teoretic Little London este asigurata prin activitati de invatare nonformala, in cadrul carora elevii pun in practica informatia acumulata. In mod riguros elevii vor realiza:

  • participarea la proiecte si activitati comune cu elevii din alte scoli de stat sau private, din Bucuresti sau din tara;
  • ateliere de lucru in scoala sau in diferite spatii cu specific educational;
  • proiecte in parteneriat cu parintii;
  • vizite si activitati programate la diverse obiective.

Evaluarea Elevilor si Comunicarea cu Parintii

Parintii elevilor sunt informati constant, prin intermediul platformei online, despre activitatea curenta. La nevoie se poate folosi telefonul sau chiar convoca o intalnire.

Totodata, Liceul Teoretic Little London prezinta parintilor, in cadrul intalnirilor individuale, rapoarte de evaluare semestriala, insumand analiza, aprecierea si notarea performantelor scolare ale elevilor, precum si comportamentul acestora.

Perspectivele elevilor dupa absolvirea Liceului Teoretic Little London

Dezvoltarea unor abilitati conexe (antreprenoriat, voluntariat, educatie financiara, munca in echipa) asigura o deschidere larga pentru absolventii nostri precum si abilitati sporite de analiza si evaluare a oportunitatilor.

Implica-te in educatia ta si iti vei controla cariera!