Campaniile de Donare lunare la Little London

Începem Campaniile de Donare lunare la Little London International Academy. Campaniile pe care le-am desfășurat în perioada sărbătorilor de iarnă au reprezentat un succes pentru noi. Târgul „România mea”, Colecta mobilă de sânge și Scrisorile pentru Moș Crăciun au fost o sursă de inspirație pentru noi. Vrem ca binele să fie făcut de mai multe ori pe an, nu doar în perioada sărbătorilor. Astfel, ne propunem să avem campanii de donare în fiecare lună.

Prima Campanie de Donare

Luna februarie este considerată luna iubirii. Inspirați de această idee, începem seria campaniilor din acest an cu „Din dragoste pentru Oameni!”. Asociația „Salvați Copiii” ne-a cerut ajutorul pentru dotarea secțiilor de nou-născuți. Vrem să fim și noi un mic ajutor pentru această cauză.

„Rezultatele la care am ajuns datorită ajutorului oamenilor din comunitate în ultimii 13 ani sunt remarcabile. Am investit 9,4 milioane de euro în dotarea a 111 unități medicale și secții de nou-născuți din întreaga țară, ceea ce a dus la scăderea ratei de mortalități infantile de la 10 la mia de născuți vii la 5,2 la mie.” – Asociația „Salvați Copiii”

Campania „Din dragoste pentru oameni!” s-a desfășurat până astăzi, 14 februarie. Scopul principal este dotarea cu aparatură medicală a spitalelor din România. Desigur, ne-am dorit ca întreaga comunitate Little London să fie implicată, de la profesori, până la elevi și părinți. Fiecare clasă din școala noastră a ales cum dorește să doneze banii, având și activități în acest sens. Am avut „morning coffee”, unde elevii și-au donat ciocolata caldă sau sucul. Alte clase au ales să își doneze jucăriile sau să facă schimb de cadouri între ei. Ne-am amintit cum eram noi bebeluși, iar unii dintre elevi au reprodus fotografii din acea perioadă.

Campanii de Donare Lunară - Din dragoste pentru Oameni

Campaniile de Donare Lunare viitoare

Vom continua și cu alte campanii în următoarele luni. Dorim să contribuim activ la binele comunității, de aceea vrem să avem donări lunare. Acestea vor veni în sprijinul diverselor nevoi și proiecte caritabile, pe tot parcursul anului școlar.

Fiecare lună va avea dedicată o campanie de donare, care se va concentra pe o anumită cauză. Luna februarie a fost dedicată strângerii de donații pentru dotarea secțiilor de nou-născuți. În luna martie, vom avea o campanie ce va consta în donarea de cărți pentru Școala Profesională de Industrie Alimentară, Țibana. Vom continua cu luna aprilie, unde vom dona sânge prin colectă mobilă și vom strânge donații și prin Târgul de Paște.

Scroll to Top