Atelierele de Crăciun – Emoția comunității Little London Int. Academy

Atelierele de Crăciun sunt despre cum comunitatea Little London International Academy se întâlnește înaintea sărbătorilor de iarnă. Totul este despre cum ne conectăm unii cu ceilalți. Profesorii cu elevii, elevii cu părinții și părinții cu profesorii. De la atelierele în care fie am decorat, fie am făcut coronițe de Crăciun sau brăduleți, până la colindele pe care le-am cântat, totul a descris perfect atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Emoție și magie – Atelierele de Crăciun

Atelierele de Crăciun au fost activitățile principale în aceste ultime două săptămâni de școală înaintea vacanței. Părinții au fost invitați să se alăture copiilor în acțiunile menite să ne unească și mai mult pe noi, comunitatea Little London.

Ce ateliere au fost? Am împodobit coronițelor din brad cu dorințe, mulțumiri, planuri pentru noul an. Am colorat ornamente cu care să ne împodobim bradul de acasă. Am ornat coronițe de Crăciun și cutiuțe pentru stilouri. Ne-am făcut tablouri personalizate cu ce ne dorim să ne aducă noul an. Am umplut globulețe cu brăduți, oameni de zăpadă și reni.

Dar, pe lângă activitățile propriu-zise, atelierele au însemnat timp, sentimente, emoție și magie. Conectarea cu noi și între noi. Au fost despre dorințe și recunoștință.

Moș Crăciun a venit la Little London International Academy

Cum, desigur, sărbătorile de iarnă sunt și despre Moș Crăciun, acesta le-a făcut o vizită elevilor noștri, despre care a auzit că au fost foarte cuminți în acest an.

Copiii au fost foarte emoționați, dar și fericiți de întâlnirea cu cel pe care îl așteaptă tot anul să vină. S-au bucurat că el a ajuns mai devreme, la școală, să le aducă o parte din cadouri.

Moșul nu a venit doar cu daruri pentru cei mici. Le-a adus și multe gânduri și urări pentru noul an. Le-a vorbit despre cât de important este să își asculte părinții și profesorii, dar și cât de importantă este educația pentru viitorul lor. Bineînțeles, copiii l-au lăsat să plece după ce i-au mulțumit pentru ce le-a oferit și i-au dăruit desene și mesaje făcute special pentru el.

De asemenea, ei s-au pregătit să le ofere, atât părinților, cât și profesorilor, un mic cadou înainte de sărbători. Așadar, acompaniați la chitară de mister Lucian Simon, cei mici i-au colindat cu cele mai frumoase cântece știute de ei.

Voluntariatul în preajma sărbătorilor de iarnă

Comunitatea Little London International Academy nu a uitat nici de această dată de cei mai puțin norocoși. L-am ajutat pe Moș Crăciun cu scrisorile primite de la Salvați Copiii. Pentru câteva zile, părinții, copiii și profesorii au fost ajutoarele Moșului în realizarea cadourilor de pe listă și îndeplinirea dorințelor celor mici.

Liceenii noștri, din ce în ce mai implicați în activitățile de voluntariat, au fost la un loc de joacă împreună cu copiii de la asociație, unde au vorbit, au râs și s-au jucat preț de câteva ore.

Comunitatea noastră și-a dorit ca binele să meargă dincolo de scrisorile primite și am pregătit și alte cadouri pe lângă cele de pe listă. Donațiile noastre au constat în hăinuțe și jucării pentru copiii pe care îi simțim aproape de sufletele noastre.

Ne bucurăm că sărbătorile de Crăciun contribuie la creșterea puterii comunității din care facem parte. Și că, atunci când gândurile noastre devin unul, aducem zâmbete celor din jurul nostru.

Scroll to Top