”Aici am primit aripi să zbor” – Teodora David, bursieră LLI Academy

Teodora David este unul dintre elevii noștri cu un parcurs admirabil. Motivația ei este cea pe care ne-o dorim pentru fiecare dintre copiii care ne trec pragul: de a-și defini și împlini visurile.

Rezultatul excelent de la Evaluarea Națională ne-a adus bucuria de a-i susține aspirațiile printr-o bursă pe toată perioada liceului. Abia așteptăm să o reîntâlnim pe Teodora, în prima ei zi de școală ca elevă a Liceului Teoretic Little London! Până atunci, am citit cu emoție și dăm mai departe mesajul pe care l-am primit de la ea:

”Am intrat în familia Little London acum șapte ani. Din prima zi în care am ajuns în școală, m-a întâmpinat  un mediu prietenos în care m-am simțit ”acasă”. 

Aici am crescut, alături de colegii mei, cu care am legat prietenii strânse. Și tot aici am primit aripi să zbor. Oricât de greu a fost, niciodată nu m-am simțit lăsată pe dinafară.

Doresc să mulțumesc școlii și profesorilor și aș vrea să menționez în special pe miss Adelina Popa și miss Adriana Iancu. Vă mulțumesc  pentru sprijinul și suportul acordat pe parcursul anilor de gimnaziu. Ați crezut în mine, m-ați  încurajat și m-ați susținut. Mi-ați răspuns la întrebări și de fiecare dată ați avut răbdare.”

Susținerea  profesorilor și sfaturile primite pe parcursul anilor de școală m-au ajutat să vreau ca opțiunea mea pentru liceu să fie Little London. 

Îmi doresc să rămân mai departe în familia Little London și să îmi continui studiile aici. Vreau să  beneficiez că și până acum, de tot sprijinul educațional dorind să cresc, să evoluez și să îmi împlinesc visurile. 

Vestea că am primit bursă Little London a fost o bucurie fără margini. Privesc cu optimism și cu încredere în viitor spre anii de liceu care vor urma. Prin realizările mele viitoare îmi doresc să mulțumesc școlii pentru oportunitatea primită.

Mulțumesc, Little London International Academy, pentru încrederea acordată! Sper ca într-o zi să te fac mândra de mine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top