Adelina Popa

Profesor Limba engleză
Gimnaziu, Liceu

“Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” – Steve Jobs

Pasiunea pentru predare și dragostea pentru copii au fost factori esențiali în clădirea carierei didactice la care aspiram încă din copilărie.

Sunt absolventă a Facultății de Litere (Limba si Literatura Română – Limba si Literatura Engleză) din cadrul Universității din București. Mi-am continuat pregătirea academică urmând  cursurile Masteratului de Lingvistică a Limbii Engleze și a Modulului Psihopedagogic, Nivelul II. Fiind în permanență interesată de dezvoltarea profesională, am participat la diverse cursuri, conferințe și am obținut gradul didactic definitivat.

Școala Little London reprezintă pentru mine locul in care, acum 6 ani, visul meu de a preda a prins contur.  Grija pentru educația fiecărui elev, pasiunea și profesionalismul cu care lucrează toți profesorii mi-au oferit încă de la început certitudinea unui mediu în care mă pot dezvolta atât ca profesor, cât și ca om. Am descoperit că fiecare elev are propriile nevoi si propriul ritm de adaptare, astfel, cred cu tărie că relația emoțională pe care profesorii o stabilesc cu elevii este cheia către un proces de predare-învățare eficient.

Mă caracterizează ambiția, perseverența și dorința de a învăța lucruri noi. Sunt pasionata de lectură și muzică.

Fiecare azi alături de elevii mei este un pas înainte pe drumul cunoașterii. Până la finalul călătoriei vom afla multe despre destinație, dar mai ales despre noi!

Scroll to Top