Recitalul de Crăciun 2023 – Tradiție și emoție

Deja o tradiție pentru Little London International Academy, ne bucurăm că Recitalul de Crăciun a fost nelipsit și în acest an! Elevii noștri au fost cei care au susținut spectacolul, prin colinde și melodii cu tematică de sărbătoare.

Tradiția recitalurilor de Crăciun este foarte importantă pentru noi. Comunitatea noastră este adusă împreună, sărbătorind în același timp finalul de an, dar și munca celor mici în cadrul cluburilor extracurriculare.

Program artistic – Recitalul de Crăciun

Programul artistic al elevilor a fost bazat pe reprezentații interpretate la pian, tobe și chitară. Colindele și melodiile cu tematică de Crăciun au umplut încăparea cu note muzicale menite să ne introducă în atmosfera sărbătorilor.

Au fost și momente unde copiii s-au acompaniat cu un singur instrument. Dar, desigur, au fost și grupuri de câte doi sau câte patru elevi. Așadar, chitariștii noștri au hotărât să pregătească și să interpreteze împreună în fața părinților. Și, tot împreună, micii noștri toboșari au susținut momentele muzicale interpretate de colegii lor la pian.

Pregătirea elevilor pentru recital

Pregătirea elevilor pentru acest recital a început în luna octombrie, odată cu cluburile extracurriculare. Deși au fost emoționați înainte de începerea evenimentului, aceștia și-au depășit emoțiile și au cântat în fața publicului. Bineînțeles, cu toată susținerea profesorilor, care le-au fost alături pe tot parcursul momentului muzical. Mister Lucian Simon si mister Cristian Teodorescu au fost cei care s-au asigurat că cei mici primesc toată susținerea de care au nevoie. Iar miss Rodica Broșteanu s-a ocupat de organizarea recitalului și de pregătirea emoțională a elevilor înainte de a cânta.

Atmosfera festivă și, totodată, emoționantă din timpul recitalului a fost întregită de energia spectatorilor, nimeni alții decât părinții micilor artiști. Bucuria și mândria acestora a fost nelipsită și, bineînțeles, vizibilă în timpul spectacolului. Aceștia au putut să vadă munca pe care copiii au depus-o în aceste luni și, în același timp, reprezentarea ei prin muzică.

Știm că este foarte important să îi includem pe elevii noștri în diverse activități. Prin Recitalul de Crăciun, nu doar că aceștia sunt parte din el, ci toată repetiția cântecelor are o imagine clară: un spectacol muncit de ei. Și da, este fundamental să înțeleagă că după o perioadă în care au învățat și au exersat momentele, finalul este unul pe măsură: plin de aplauze și felicitări pentru reprezentațiile pe care ei le-au avut în parcursul serii.

Scroll to Top