Rodica Broşteanu

Coordonator ciclu primar | Profesor educație muzicală | Coordonator cluburi | Profesor pian
Primar

Principiul importanţei muzicii în dezvoltarea elevului a fost hotărâtor în alegerea carierei, devenind profesor şi acumulând până în prezent 19 ani de experiență în învăţământul românesc.

Sunt licenţiată a Facultăţii Pedagogie muzicală din cadrul Universităţii Naționale de Muzica București, secţia Pedagogie muzicală, precum și a masteratului în Stilistică Dirijorală – Dirijat Cor Academic.

Am absolvit modulul psiho-pedagogic din cadrul Facultății de Pedagogie Muzicală, am participat la cursul IB “Making the PYP Happen”, iar în 2009 am înfiinţat primul concurs pentru pian adresat elevilor care studiază pianul în particular, ca hobby.

Am lucrat cu copii de vârste diferite, de la 3 până la 16 ani, inițiindu-i în studiul pianului, al cântului coral sau oferindu-le posibilitatea să experimenteze și să exploreze fascinanta lume a educației muzicale. Împreună am obţinut rezultate deosebite la concursurile şi festivalurile de specialitate, unde am experimentat o varietate infinită de emoţii și provocări.

M-am alăturat echipei de profesori din Little London International Academy pentru că am descoperit aici o echipă de oameni minunaţi, profesionişti, care se adresează întotdeauna cu bunăvoinţă, răbdare, prietenie, responsabilitate şi respect.

Muzica reprezintă un limbaj universal si poate dezvolta o latură diferită în orice individ, iar cu ajutorul activităților pe care le desfășor cu elevii, îmi propun să formez și să dezvolt, în fiecare dintre ei, deschidere, empatie, echilibru, receptivitate, atenție distributivă, memorie, capacitatea de a distinge şi de a aprecia valorile artistice.

Scroll to Top