Premiul II la concursul „Probleme actuale ale omenirii”

Am câștigat Premiul II la concursul „Probleme actuale ale omenirii”! Desfășurarea acestuia s-a bazat pe prezentarea proiectelor interdisciplinare, la nivel regional și cu participare națională. Concursul s-a adresat elevilor de liceu preocupați să găsească soluții pentru problemele cu care se confruntă omenirea în secolul XXI.

Concursul „Probleme actuale ale omenirii” – coordonate tematice

Concursul „Probleme actuale ale omenirii” a fost dimensionat pe două coordonate tematice: Probleme tehnologice și de mediu pe glob și Probleme sociale și politice pe glob. Elevii participanți au prezentat proiecte prin care au identificat cauzele unor probleme majore ale omenirii. Aceștia au propus soluții ingenioase pentru ameliorarea acestora.

Little London a fost reprezentat de patru dintre elevii clasei a XI-a A, coordonați de miss Iustina Năftănăilă. Au participat ca două echipe, formate din: Macrina Grigore, Dominika Knyszynski și Maria Romașcu, Alex Guștiuc.

Temele alese la concursul „Probleme actuale ale omenirii”

Temele alese de cei patru elevi de la Little London au fost: Fațeta întunecată a industriei textile: între drepturile omului și fast fashion și Drogurile printre adolescenți. Echipa formată din Macrina și Dominika au prezentat prima temă. Elevele noastre au prezentat prima temă. Acestea au câștigat premiul II la concursul regional „Probleme actuale ale omenirii”, la secțiunea Probleme sociale și politice pe glob.

Felicitări echipelor participante la concursul „Probleme actuale ale omenirii” pentru rezultatele obținute!

Scroll to Top