Iustina Năftănăilă

Profesor geografie
Primar, Gimnaziu, Liceu

Mi-am descoperit pasiunea pentru geografie în timpul pregătirii pentru susținerea examenului de Bacalaureat. Ulterior, urmând Facultatea de Geografie și programul de masterat în același domeniu, din cadrul Universității București, am descoperit fascinația lumii care ne înconjoară.

M-am alăturat echipei Little London International Academy în 2016, după absolvirea cursurilor de certificare pentru predare didactică la Facultatea de Psihologie.

În timpul celor 6 ani de experiență am realizat importanța adaptării metodei de predare intereselor diverse și capacității diferite a copiilor pentru învățare. Sunt de părere că fiecare copil are un potențial imens dacă descoperă ceea ce îi place, este apreciat, motivat și încurajat.

Cred cu tărie că sistemul educațional se poate schimba, dar această schimbare trebuie să înceapă prin fiecare dintre noi: profesor – elev – părinte. Spre norocul meu, în școala noastră toți colegii mei știu asta și fiecare zi e o nouă ocazie de a le da copiilor șansa să crească frumos pentru viitor.

Scroll to Top