Martie înseamnă Cărțișor! Cu o carte facem primăvară!

Pentru comunitatea Little London International Academy, Martie înseamnă Cărțișor! Începând cu acest an, ne-am propus să avem câte o campanie de donare pentru fiecare lună. Campania din martie reprezintă mărțișorul pe care noi îl dăruim către cauza acestei luni.

Venim în sprijinul Școlii Profesionale de Industrie Alimentară Țibana. Comuna Țibana este una dintre cele mai sărace localități din județul Iași. Sărăcia corelată cu lipsa educației sunt responsabile de segmentul important de tineri și elevi care se află în situații cu risc de marginalizare socială.

Ioana Diaconu este profesor de Limba și literatura română la Școala Profesională de Industrie Alimentară Țibana. Aceasta a fost desemnată Profesorul Anului din Mediul Rural, în anul 2022, în cadrul galei organizate de către Teach for Romania, la categoria Implicare în comunitate.

Ioana ne-a vorbit despre elevii ei și despre pasiunea acestora pentru lectură. Profesoara lor îi răsplătește după fiecare reușită la concursurile la care tinerii participă, răsplata fiind strâns legată de pasiunea lor, CARTEA.

Îi felicităm și noi pentru reușitele obținute la concursuri! Ne dorim să contribuim la pasiunea lor pentru lectură, iar Cărțișor este pentru ei. Little London International Academy a strâns cărți în perioada 26 februarie – 8 martie. Acestea vor merge mai departe către copiii școlii din Țibana.

Săptămâna trecută, reprezentanții Editurii Arthur au fost prezenți în școală. Elevii noștri au putut să achiziționeze cărți atât pentru ei, cât și pentru a le dona. La intrarea în școală, Cartea Cărțișor a fost special amenajată pentru această cauză. Cărțișorul nostru a așteptat răbdător ca rafturile să îi fie completate cu cărți.

Le mulțumim părinților și elevilor din comunitatea Little London International Academy care s-au implicat în această campanie, dornici să doneze lectură!

Martie înseamnă Cărțișor! Cu o carte facem primăvară!

Scroll to Top