Gânduri bune, înainte de bacalaureat

Examenul de bacalaureat este la doar câteva zile distanță. Cu toții, elevi, profesori și părinți din comunitatea LLI Academy, îl așteptăm cu nerăbdare, dar și cu emoții pozitive. Motivul este că avem încredere în modul în care s-au pregătit, în seriozitatea lor și în faptul că drumul către maturitate al absolvenților noștri a fost pregătit cu repere corecte și cu susținerea emoțională firească și necesară.

Înainte de ziua examenului, mai mulți dintre profesorii noștri au dorit să le transmită câteva gânduri elevilor care se pregătesc de ultimul act al activității lor școlare:

Anca Dumitrașcu, Psihologie

În perioada de pregătire ne-am bazat în principal doar pe simulări pentru a vedea realitatea muncii noastre. Cu siguranță, este o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional, trăim alături de elevii noștri momentele pe care ei le traversează și le răspundem la nevoile pe care ni le adresează in fiecare zi. În ceea ce privește disciplinele logică și psihologie, am încredere ca elevii mei vor avea rezultatele de care ei au nevoie și la finalul zilei vor fi mândri de munca depusă pe parcursul anului.

Anca Matei, Chimie: 

Nu mulți sunt elevii care aleg să susțină a treia probă din cadrul examenului de bacalaureat la chimie. Gestionându-și cu succes emoțiile aferente acestui examen, cred cu tărie ca elevii noștri vor reuși să facă față cu brio probei, lăsând să iasă la iveală toată munca depusă de-a lungul anului.

Răzvan Bădău, Sociologie:

Mă bucur că această generație va susține examenul de bacalaureat în condiții optime. Sper ca efortul lor să fie încununat cu succes, iar fiecare elev să obțină nota pe care o merită (sau chiar mai mult decât merită, cu puțină șansă). ☺️

I-am rog să se pregătească cât de bine pot în ultimele săptămâni. Știu că-i dificil, știu că simt deseori că nu mai pot învăța, dar fiecare elev poate absolvi cu brio acest examen, mai ales dacă citește chiar și când prietenii sunt în vacanță sau scrie când ar vrea să meargă la activități sportive.

Cei dragi, profesorii, colegii, prietenii au încredere în voi. Presiunea e mare, dar după aceea vor urma săptămâni în care veți face tot ce vă doriți.

Vă țin pumnii! Succes!

Daniela Constantin, Biologie

Vă doresc să va simțiți încrezători, să nu cedați îndoielilor și temerilor, să vă adunați toate cunoștințele, curajul, intuiția pentru a găsi rezolvare la orice subiect.

Vă doresc să nu va pierdeți cu firea, să nu vă panicați și să fiți încrezători în abilitățile voastre, păstrați o atitudine pozitivă și credeți – totul va fi bine.

Germina Enache, Istorie: 

Emoția examenului maturității este resimțită de elevi, părinți, dar și de noi profesorii care au fost alături de aceasta generație timp de 4 ani. Am învățat în aceasta perioada ca cel mai important este sa ne acceptăm așa cum suntem, să punem în valoare calitatea fiecărui elev, fără a trasa ca obiectiv rezultate impresionante. Pentru mine important este ca fiecare elev sa fie mulțumit de rezultatul lui, să își clădească viitorul în primul rând pe principii și nu pe note, să dea tot ce-i mai bun fără a se compara cu celălalt, să se întoarcă spre sine și să fie fericit, pentru ca asta le doresc elevilor mei care anul acesta au terminat clasa a 12a, sa fie fericiți!

Am încredere în copiii mei că vor da tot ce este mai bun, ca vor valorifica tot ce au învățat. 

Cu acest gând îmi doresc să între în sala de examen: Avem încredere în voi!

Scroll to Top