Emma Jibleanu – Locul II la un concurs de literatură

Emma Jibleanu a câștigat locul al II-lea la un concurs de literatură„2023 Rachel Carson Intergenerational Sense of Wonder/Sense of the Wild Contest”. Eleva noastră a participat la categoria „Nature – the Sequence of Life”, secțiunea „Essay with Photograph”.

Ne bucurăm că elevii Little London participă la diverse activități și în afara școlii. Dorința de a descoperi și de a învăța mai mult nu se oprește în sala de clasă. Emma ne-a vorbit despre ce a însemnat participarea ei la acest concurs de literatură engleză și cum a abordat tema naturii din perspectiva a două generații.

„Mi-am dorit să particip la acest concurs de literatură engleză”

Mi-am dorit să particip la acest concurs de literatură engleză. La început nu știam foarte multe despre omagiul adus scriitoarei și cercetătoarei Rachel Carson. Cu toate acestea, am aplicat și am scris despre diferențele de perspective dintre generații, îmbinând natura cu timpul și schimbările inevitabile produse de acesta.

Tema mi s-a părut emoționantă, fiind, în același timp, o adevărată provocare pentru mine. A fost vorba despre cum privesc două generații tot ce înseamnă natura și conexiunea noastră cu aceasta. Prin ochii celeilalte generații, am văzut care este rolul naturii în viețile noastre. Cum se transformă și crește odată cu noi, schimbându-se de la o generație la alta.

Reușita din cadrul concursului este o oportunitate pentru mine. Mă ajută să-mi extind orizonturile și să aduc propriul meu omagiu unui om dedicat schimbării în bine a naturii.”

Pasiunea Emmei pentru limba engleză și literatură s-a materializat în rezultate și anul trecut, prin participarea la Olimpiada de Limbă engleză.

Îți mulțumim că împărtășești cu noi rezultatele muncii tale! Îți urăm succes și la viitoarele concursuri la care alegi să participi!

Scroll to Top