De ce (să) donăm sânge?

De ce să donăm sânge? De ce donăm sânge? Pentru noi, pentru cineva drag. Pentru că putem oferi un ajutor real unei persoane care are cea mai mare nevoie! Putem fi un ajutor real printr-un simplu gest, acela de a dona.

„Momentul donării aduce, de fiecare dată, conștientizarea că un lucru atât de mic poate aduce un bine nesperat unei alte persoane. Conștientizarea aceasta trezește o emoție greu de descris în cuvinte.”Mădălina Dicu-Sava (HR Little London)

Toți cei care au trecut prin procesul primei donări au trăit, cu siguranță, sentimentul de om bun, mândria de a fi de ajutor unui necunoscut!Dan Crudu (profesor)

Donăm sânge, donăm viață

Noi spunem că „Picătura ta este oceanul cuiva”. Știm că atunci când donăm sânge, de fapt, donăm viață. Sunt o mulțime de beneficii pentru donator, vorbim atât de beneficiile materiale, cât și de beneficiile pe care le aducem sufletului nostru. Mai presus de toate, este sentimentul cu care rămânem în urma donării. Acela care ne umple de o multitudine de emoții care nu pot fi descrise în cuvinte, ci doar simțite și, abia atunci, înțelese.

„Pentru propria sănătate și pentru că ajutăm alți oameni să se însănătoșească sau chiar să trăiască.”Diana Recean (profesor)

„Ca oameni de bine, trebuie să fim un ajutor real pentru cei mai puțin norocoși.”părinte

„Putem salva viața unor oameni puși în situații dificile.”profesor Little London

„Pentru că este foarte multă nevoie de sânge.”Oana Lungu (părinte)

Ar trebui să înțelegem că donarea de sânge este, în primul rând, pentru viitorul nostru, pentru noi. Suntem un exemplu pentru tineri, viitori potențiali donatori. Putem dona pentru o persoană dragă care necesită urgent sânge. Putem dona pentru un caz de care am auzit. Putem dona pentru că este bine să o facem, mai ales dacă putem!

„Donarea de sânge este extrem de importantă, deoarece nevoia de sânge este uriașă. Din păcate, această nevoie este cu adevărat înțeleasă, de multe persoane, abia în momentul în care se confruntă personal cu această lipsă.”Cătălina Cireașe (părinte)

„M-aș bucura ca fiecare dintre noi să știe și să conștientizeze că sângele nu se poate fabrica. De altfel, statistic vorbind, pe parcursul vieții, 1 persoană din 5 are nevoie, cel puțin o dată, de o transfuzie. De aceea donarea de sânge este extrem de importantă și ar trebui să facă parte din rutina fiecărei persoane care tinde spre un stil de viață sănătos.”Mădălina Dicu-Sava (HR Little London)

Donează sânge, donează viață

Donăm sânge, donăm timp, donăm viață!

„Orice acțiune de voluntariat trebuie privită cu deschidere. Voluntariatul, din punctul meu de vedere, înseamnă timp. Și nu este nimic mai prețios decât a dona cuiva timp, atunci când te implici într-o cauză.”Sofia Crudu (profesor)

Poate că îți este frică. Poate că nu ești suficient informat. Pot exista o mulțime de motive pentru care încă nu ai donat. Dacă ești sănătos și o poți face, alege să mergi și să donezi timp. Iar acel timp se va duce către cineva care are atât de multă nevoie.

„Să încerce, beneficiile sunt mai puternice decât poate teama de a dona.”Diana Recean (profesor)

„Să se gândească că viața îi poate duce într-un moment când ei sau cineva drag lor poate avea nevoie urgentă de sânge.”părinte

„Să nu mai ezite. E simplu: dacă pot dona, ar cam trebui.”Vladimir Drăghia (părinte)

„Să își învingă teama și să salveze vieți!”profesor Little London

„Să se informeze. Sunt puse la dispoziție toate informațiile necesare online. Odată informat, nu mai ai nicio scuză.”Cătălina Cireașe (părinte)

„Dacă cineva încă are emoții legat de donarea de sânge, l-aș încuraja să meargă cu cineva apropiat, drag. Când suntem împreună, lucrurile sunt mereu mai ușoare și mai frumoase.”Mădălina Dicu-Sava (HR Little London)

„Să nu le fie frică și să nu uite că o picătură de sânge poate salva o viață!”Vadim Chimac (părinte)

„Să își ofere acest cadou de a ajuta într-un mod care depășește orice statut social sau valori materiale.”Oana Craioveanu (părinte)

Picătura ta este oceanul cuiva! Donează viață!

Picătura ta este oceanul cuiva
Scroll to Top