Bursierii LLI Academy. Emma Jibleanu:  Little London a fost prima și singura mea opțiune

Emma Jibleanu este o adolescentă pasionată de limba engleză, dar și de literatură. A încheiat ciclul gimnazial cu rezultate excelente, iar la Evaluarea Națională a obținut o notă apropiată de cea maximă, ceea ce i-a adus și o bursă integrală din partea Liceului Teoretic Little London.

Media de la Evaluarea Națională i-ar fi permis accesul la oricare alt liceu prestigios din București. Am fost extrem de bucuroși să aflăm că Emma Jibleanu dorește să își continue studiile în școala noastră și am invitat-o să explice de ce a făcut această alegere:

”Pot spune că primii pași spre educație i-am făcut alături de Little London. Școala și profesorii au fost o parte importantă din viața mea. În fiecare an am adunat amintiri și fiecare an a adus ceva nou, consolindându-mi caracterul și voința de a face performanță. Când am susținere, suport, înțelegere și pregătire academică, nu pot spune decât că este exact ce mi-am dorit și lucrurile se vor întâmpla în direcția pe care o vreau eu. Când am profesori de la care găsesc mereu un răspuns, o povață sau o vorbă bună, nu pot decât să o iau ca pe un avantaj și să mă bucur că anii de liceu vor veni cu toate dorințele împlinite și voi face tot ce mi-am propus.

  Am fost întrebată de ce la nota pe care am luat-o la Evaluarea Națională nu am aplicat la orice alt liceu din București. De ce? Pentru că Little London a fost prima și singura mea opțiune și cum altfel ar fi putut fi? Nota pe care am luat-o reflectă parcursul meu educațional, implicarea multor profesori, sprijin și multă iubire. Așa că rezultatul meu este și rezultatul școlii mele, iar prin faptul că rămân aici arăt cât de importantă a fost și rămâne pentru mine. Bursa Little London este o răsplată a tuturor anilor și cunoștințelor acumulate, a efortului și a orelor de studiu și sunt mândră că am primit-o!

  Cum pot să arăt școlii cât de recunoscătoare sunt, dacă nu rămânând unde drumul meu a dus spre performanță? Cum pot să îmi mulțumesc mie dacă nu prin alegerea unui liceu care îmi va asigura viitorul dorit? Răspunsul este decizia pe care am luat-o. 

  Aștept cu nerăbdare tot ce va veni și entuziasmată să încep un nou capitol din viața mea!”

Scroll to Top