Ania Ziemba, elevă LLI Academy, a intrat în Lotul Național Olimpic de Debate

Cu 4 victorii din 4 meciuri susținute la Olimpiada Națională de Dezbatere, Oratorie și Gândire Critică ,,Tinerii Dezbat” și, cu un punctaj individual de 72.06 puncte, eleva noastră Ania Ziemba a intrat în Lotul Național Olimpic care se va pregăti pentru participarea la Campionatul Mondial WSDC/ WORLD SCHOOLS DEBATING CHAMPIONSHIPS 2023.

Reușita acesta se adaugă mențiunii obținute la etapa națională a olimpiadei!

Felicitări, Ania Ziemba, pentru determinare! Ești minunată! Felicitări, miss Anca Dumitrașcu, pentru devotament!

Ne înclinăm!

Miss Anca Dumitrașcu, despre modul în care își abordează misiunea educațională:

Psihologia reprezintă pentru mine oxigenul pe care îl inspir și expir. Pasiunea, empatia, corectitudinea, autenticitatea, implicarea și spontaneitatea sunt calitățile care îmi pot creiona profilul personalității. Mă recomand ca fiind o persoană activă, optimistă, motivată să învăț de dragul dobândirii cunoștințelor necesare profesiei mele și suficient de ambițioasă, încât -indiferent de condiții- să-mi pot atinge standardele de performanță profesională pe care mi le propun și să le pot depăși. În decursul exercitării profesiei mele pot spune că sunt o persoană conștiincioasă, perseverentă, cu un bun spirit analitic, dovedind că mi-am însușit atât cunoștințe, cât și abilități practice specifice.

Mediul educațional este unul atât provocator, cât și diversificat, iar acest lucru mi-a trezit interesul și dorința de implicare. În lucrul cu copiii și adolescenții îmi place să creez situații  provocatoare care să le activeze resursele necesare adaptării la medii noi și depășirii obstacolelor.

Intrarea în echipa  Liceului Teoretic Little London îmi permite să particip activ la procesul dezvoltării armonioase socio-emoționale  a elevilor. Consider că fiecare persoană este capabilă să-și depășească limitele și să-și îndeplinească visul, astfel în munca mea voi pune o cărămidă la atingerea potențialului  fiecărui elev.

Scroll to Top