110 șanse la viață, oferite de donatorii de sânge în LLI Academy

LLI Academy, prima școală din România care s-a implicat într-o colectă mobilă de sânge, alături de Asociația HEM, a organizat, astăzi cel de-al șaselea eveniment de donare.

De data aceasta, colecta a fost dedicată micuțului Eduard, fratele unui elev din școala noastră, care are nevoie de sânge pentru a depăși o afecțiune complicată. Cu atât mai mult ne-a impresionat numărul mare de donatori. Au dat curs invitației noastre 50 de persoane, dintre care 37 au reușit să doneze, după ce au parcurs procedura de verificare medicală. Acest lucru înseamnă că donatorii au oferit 110 șanse la viață nu doar lui Eduard, ci și altor oameni care au nevoie de transfuzii sanguine.

Alături de elevii, profesorii și părinții din LLI Academy s-a aflat și MagiTot (Marius Drăguș), care, deși și-a păstrat umorul caracteristic, a arătat că ia foarte în serios donarea de sânge.

Vladimir Draghia este unul dintre donatorii constanți, așa că am fost bucuroși de revedere și cu această ocazie.

Voluntarii Asociației HEM ne-au arătat încă o dată că profesionalismul și pasiunea sunt indispensabile pentru a susține o cauză atât de importantă.

@navemsange

Blood donation day! #blood #bloodfluencer #donateblood #donatebloodsavelife #donorssavelives #sharingiscaring #donating #happyday #healthylifestylechange #healty #prevention #navemsange

♬ I Put a Spell on You (From „Fifty Shades of Grey”) – Soundtrack Wonder Band

Alături de noi s-au aflat și elevi care au donat pentru prima dată și vor deveni, cu siguranță, purtători de mesaj către colegii lor de generație. Unul dintre ei este Alexandru Jibleanu, care a promis că va reveni și la donările viitoare și le va explica și prietenilor săi de ce donarea de sânge este importantă și benefică.

Cu siguranță vom mai organiza astfel de evenimente, pentru că suntem convinși că este foarte adevărat sloganul acestei campanii: picătura noastră chiar poate deveni oceanul altcuiva!

Scroll to Top