#1 Cupa Comunității: Mai mult decât fotbal

Sâmbătă, 9 martie, a avut loc #1 Cupa Comunității: Mai mult decât fotbal, la Little London International Academy. Curtea școlii s-a umplut de părinții și elevii din ciclul primar, care s-au alăturat cu entuziasm acestui eveniment.

Cupa Comunității și-a propus să aducă pe terenul de fotbal tăticii elevilor noștri. Grupele au fost făcute și jocul a început. Un campionat ca acesta nu putea să aibă loc fără o galerie pe măsură, așadar, jucătorii au fost susținuți de cei mai implicați suporteri: copiii și mămicile lor.

Finalul meciului a fost dedicat oferirii diplomelor de participare pentru fiecare jucător, precum și înmânării cupelor pentru locurile I, II și III. Acestea din urmă se află deja sălile claselor câștigătoare.

#1 Cupa Comunității

Da, a fost Cupa Comunității, dar a fost mai mult decât fotbal. A fost despre emoție, în primul rând. Mai ales dacă ne gândim că evenimentul s-a petrecut în „casa” elevilor, iar părinții au fost invitații speciali. Bucuria copiilor când au pășit cu părinții de mână în curtea școlii putea fi observată de oricine. Nu a fost o zi obișnuită de școală, în care doar au fost aduși de părinți și preluați, mai departe, de profesori. Nu, a fost despre întregirea unei echipe: părinte-elev-profesor. Iar elevii au făcut legătura posibilă.

Evenimentul a fost despre susținere. Pentru că da, cei mici, împreună cu mamele, s-au ocupat de galeria evenimentului. „Hai, tati!” s-a auzit încontinuu de pe marginea terenului de fotbal. Copiii s-au pregătit temeinic pentru a oferi suportul de care părinții lor aveau nevoie în timpul jocului. Desigur, după fiecare repriză și meci, îmbrățișările, încurajările și strategiile de joc au fost nelipsite. Mândria copiilor s-a văzut în ochii lor, în fiecare respirație și încurajare pe care o ofereau tăticilor de pe teren.

Comunitatea împreună pentru Asociația Magic

Ne-am bucurat că am putut să aducem împreună comunitatea noastră: părinți-elevi-profesori. De foarte multe ori, timpul nu ne este suficient pentru discuții care să ne aducă mai aproape. Iar #1 Cupa Comunității a fost un bun prilej de a crea legături noi în comunitatea Little London International Academy.

Prin acest eveniment am venit și în sprijinul unei noi cauze. Banii strânși din înscrierile la Cupa Comunității vor fi redirecționați către Asociația Magic. Aceasta sprijină peste 10.000 de familii cu copii grav bolnavi. Prin proiectele sale, organizația asigură o adevărată rețea de mâini de ajutor în lupta cu boala, alături de voluntari, donatori, parteneri și sponsori.

Elevii noștri de liceu au venit și ei în sprijinul asociației, ajutând la confecționarea de mărțișoare pentru târgul la care Asociația Magic a participat la Muzeul Țăranului Român.

Mulțumim mister Costin și mister Robert pentru această inițiativă de succes! Este un prim eveniment sportiv al comunității noastre care merită să aibă și ediții viitoare.

Le mulțumim părinților și elevilor care au participat sâmbătă, la #1 Cupa Comunității: Mai mult decât fotbal!

Scroll to Top