Costin Bordei

Profesor Educație fizică și sport
Grădiniță, Primar

Educația fizică este o coordonată esențială pentru o viață sănătoasă. Preocuparea pentru calitatea vieții a declanșat o mare pasiune, prin urmare mi-am dedicat pregătirea profesională unei cariere sub semnul sportului.

Am absolvit în anul 2018 Universitatea de Educație Fizică și Sport, iar în anul 2019 am încheiat cursul de Preparator fizic.

Am optat pentru o carieră în învățământ, dornic fiind de a transmite mai departe cunoștințele asimilate pe parcursul facultății și pe deplin conștient de rolul pe care îl are profesorul de educație fizică în formarea elevilor, în ghidarea lor spre o creștere sănătoasă și spre obiceiuri bune care să-i ajute pe tot parcursul vieții.

Răbdarea, abilitățile de organizare și structurare, precum și competențele de comunicare reprezintă trăsăturile esențiale pe care le pun în slujba profesiei mele.

M-am alăturat echipei de profesori a Little London International Academy cu multe obiective in minte, cu multe dorințe de a pune umărul la construirea viitorului copiilor noștri.

Scroll to Top