Tiberiu Kuzmanovic: Profesorii au fost cei care m-au făcut să fiu conștient de atuurile mele

Sunt Tiberiu Kuzmanovic, am absolvit în anul 2022 și în prezent studiez arta gastronomică în cadrul Culinary Arts Academy,Elveția.

Am absolvit Liceul Little London în anul 2022 și pot spune cu certitudine că toții anii de liceu mi-au trasat niște direcții clare în viață. Am fost mereu nesigur pe mine și aveam impresia că orice aș face voi da greș. M-am luptat mult timp cu frustrările mele, fără să mă gândesc că și eu am niște calități care merită fructificate. 

Profesorii au fost cei care m-au făcut să fiu conștient de atuurile mele și să-mi aleg cu sufletul meseria. Povestindu-le cum ador să pregătesc diferite feluri de mâncare prietenilor și familiei, colectivul Little London m-a sfătuit să țintesc sus și să-mi aduc o contribuție în zona culinară românească. 

Studiez zilnic, fac practică în restaurante și hoteluri de lux iar asta îmi îmbogățeștte viziunea despre mâncare. Mă face să o văd ca pe o experiență în sine, plină de culoare, gust și arome. După ce voi atinge un nivel înalt, prin practica din Elveția, plănuiesc să mă întorc în România și să adaug portofoliului național încă o stea Michelin, cu restaurantul meu. 

Academia unde studiez este în topul cele mai bune universități din lume în această zonă, iar acest aspect mă impulsionează să arăt că-mi merit locul. Vreau să mă întorc în țara mea și să demonstrez că se poate inova în orice zonă, atâta timp cât sunt ambițios și am permanent în minte obiectivele pe care mi le-am propus alături de profesorii Little London.

Scroll to Top