Public speaking – o disciplină la loc de cinste în LLI Academy

Concursul de Public Speaking presupune, pe lângă fluență și acuratețe lingvistică, și multă încredere, spontaneitate, dezinvoltură, calități prin care se remarcă și cei doi câștigători ai noștri.

Profesoara de limba engleză Andreea Bratu a descris atmosfera și rezultatele concursului: ”Ambițioși și în același timp foarte muncitori, își merită cu prisosință premiul și sunt sigură că vor reprezenta nu numai școala, ci și România, cu multă cinste. Felicitări din toată inima! Proud to be their English teacher!

”Este prima dată când la noi in școala este organizat un concurs de public speaking, de aceea vreau să mulțumesc pe această cale celor de la Mirunette Education, pentru inițiativa și profesionalismul de care au dat dovadă.

Concursul a constat în 2 etape: în prima etapă, elevii participanți au avut de susținut un discurs în limba engleză, cu tema: „Don’t grow up, it’s a trap!”, în fața a 2 profesori evaluatori. Dificultatea acestei etape nu a fost ideea de a ține un speech în limba engleză, deoarece elevii din Little London au nivel foarte bun de engleză. Au întâmpinat piedici în gestionarea emoțiilor, deoarece au fost înregistrați audio-video, dar și în ceea ce privește încadrarea în timp. În cea a II-a etapă, copiii au susținut un interviu în limba engleză cu organizatorii concursului, reprezentanții Mirunette Education, care au stabilit clasamentul având în vedere mai multe criterii: spontaneitatea, fluența, răspunsuri concrete la întrebări, atitudine, personalitatea fiecărui copil, originalitate.

Felicit toți elevii pentru rezultatele obținute, a fost o experiență minunată și mulțumesc colegelor de catedră pentru ajutor și colaborare!
Mulțumim încă o dată, Mirunette Education! A fost o reală plăcere!”, a transmis profesoara de limba engleză Adelina Popa.


Cei 2 elevi care au obținut locul I au primit ca premiu câte o tabără de o săptămână în UK. Ceilalți copii au primit diplome și vouchere cadou.

Locul 1: Tudor Brancu și Andrei Ropcea

Locul 2: Matei Iancu

Locul 3: Emma Jibleanu

Mențiune 1: Maia Țintea
Mențiune 2: Albert Borbely
Mențiune 3: Sara Elgothmy
Mențiune 4: Mayra Nilca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top