Performanță și bucurie la fileu

LLI Academy a participat la faza județeană din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, proba volei-liceu. Două echipe , formate din adolescenți și adolescente, au dat tot ce au avut mai bun pe teren și au urcat pe podiumul competiției cu locul 2 pentru fetele noastre, respectiv locul 3 pentru băieți.

Alexandru Robert Paraschiv  și Costin Bordei , profesorii coordonatori,  au fost foarte mulțumiți de atitudinea elevilor într-un context competitiv, dar mai ales  de coordonarea lor ca echipă.

Andrei, clasa a-11-a, a participat azi la proba sportivă și ne-a spus cât de multă plăcere i-a făcut să fie pe teren: “A fost super competitiv și chiar greu uneori, pentru că adversarii erau destul de bine pregătiți. Nici nu contează că am pierdut, deoarece am fost foarte aproape de reușită, la distanță de câteva puncte”. 

Echipele reprezentative Little London :

Fete:

Ana Licu 

Ianina Manolachi 

Sama Sijri 

Alma Mironescu 

Maria Recean 

Gratiela Ungureanu 

Ana-Maria David 

Ania Ziemba 

Valeria Shvedakova 

Camelia Ignatencu 

Băieți:

Stefan Gustiuc 

David Repede 

Victor Popescu 

Alex Jibleanu 

Radu Lacraru 

Andrei Urdes 

Ștefan Korodi 

Sasha Gheorghiță 

Cristian Pîrvu 

Albert Ștefănescu 

Cristian Pîrvu  și Sasha Gheorghiță au jucat la „ categoria greilor”, deși sunt elevi de gimnaziu. Au făcut față cu brio în meciurile împotriva liceenilor. 

Deși nu s-au oferit mențiuni speciale, Cristian a fost desemnat de către ceilalți profesori de specialitate  “CEL MAI BUN RIDICĂTOR” chiar dacă este elev doar în clasa  a-VII-a.

Scroll to Top