Pasiune pentru sport şi pentru fairplay

Sportul înseamnă mai mult decât activitatea fizică atât de necesară pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. În LLI Academy, le transmitem copiilor spiritul de competiție pe coordonatele care le dezvoltă o abordare frumoasă și pe termen lung cu performanța. Pasiunea și fairplay-ul sunt unele dintre cele mai importante dintre aceste coordonate. Iar rezultatele sunt vizibile încă de la început.

La sfârșitul săptămânii trecute, echipa de fotbal a LLI Academy, antrenată și coordonată de Robert Paraschiv si Costin Bordei, a fost invitată sa participe la turneul de fotbal “LRFB INDOOR CUP” din cadrul Liceului Româno-Finlandez, la categoriile U9 și U11.

Echipa noastră a reușit un rezultat remarcabil, pentru care o felicităm: locul 1 la categoria de vârsta U9 și locul 2 la categoria de vârsta U11.

Dincolo de performanța în sine, micii noștri sportivi pot fi mândri de seriozitatea cu care au abordat antrenamentele, de felul în care au construit o adevărată echipă, dar și de moralul de campioni adevărați pe care îl câștigă dintr-o asemenea experiență.

Scroll to Top