Manrico Pregnolato: Profesorii din LLI Academy m-au susținut să-mi îndeplinesc tot ce mi-am propus

Pasiunea pentru televiziune a început la vârsta de 11 ani. Pe parcursul școlii generale și al liceului, când citeam câte un text la clasă, mi-o aduc aminte pe doamna de română cum îmi spunea de fiecare dată: “Manrico, tu ai voce de radio. Te văd să lucrezi în presă.” Lucrul acesta m-a făcut să mă gândesc profund la acest aspect, dovada fiind cursul de televiziune pe care l-am urmat după terminarea liceului, unde am avut parte de mentorii potriviți.

Am făcut practică pe durata acestui curs și am ajuns să lucrez ca reporter, obiectivul meu din perioada respectivă. Meseria de  reporter implică multă responsabilitate și multă determinare. Ore în care te deplasezi încontinuu și nu apuc să mănânci sau să dormi suficient. Totodată, te stimulează și îți oferă șansa de a cunoaște primul un eveniment și de a relata oamenilor de la fața locului. 

Pe parcurs, am realizat că îmi place și zona de  informație externă: proteste, politică, economie. Nu a trecut mult timp și am devenit redactor de știri externe: scriu știri și selectez imagini relevante pentru materialul meu. 

Îmi place că ajut oamenii să fie informați la scară globală și grație liceului Little London am avut curajul să încerc toate aceste ramuri ale jurnalismului. În prezent, sunt și student în anul 2 la Facultatea de Drept European și Internațional, la Universitatea Nicolae Titulescu.  

Mă bucur că profesorii din LLI Academy m-au susținut să-mi îndeplinesc tot ce mi-am propus, iar cel mai mult mă bucur că au crezut în mine și m-au motivat să spun “DA” unei provocări mari.

Scroll to Top