Alexandru Rotaru, fost elev al Liceului Teoretic Little London, în prezent, student la actorie în SUA

Am ajuns în Liceul Teoretic Little London după o experiență neplăcută, într-o altă instituție de învățământ. Eram obișnuit cu umilința și abuzul de putere, iar lucrurile care îmi plăceau și aveau o importanță deosebită pentru mine erau aruncate la gunoi, din motivul că eram un simplu elev.

Am ajuns în acest liceu cu speranța de a reuși să trec bacalaureatul. Spre surpriza mea, am fost primit cu brațele deschise și să cunosc profesori implicați, dornici să-mi ofere din bagajul lor cultural. Nu doar că am trecut de bacalaureat, l-am promovat cu medii mari. Într-un mod ciudat pot spune că profesorii erau, într-un fel, suporterii mei, că își doreau din toată inima să reușesc, lucru care mi-a oferit o putere inexplicabilă în depăși toate obstacolele din calea mea. Prin această atitudine și multe gesturi ce mi-au arătat altruismul, am reușit ușor-ușor să scap de anxietatea de a merge la liceu. Am devenit stabil emoțional și am prins mai multă încredere în propriile forțe, lucru care mă ajută enorm pe orice plan.
În acest moment, sunt student la The American Academy of Dramatic Arts, în Los Angeles și îmi trăiesc visul pe care probabil nu mi l-aș fi materializat dacă nu aveam colectivul liceului alături de mine.
Scroll to Top