How we express Ourselves

How we express Ourselves

Școlarii LLI Academy învață după curriculum românesc însă integrează și rigoare programului internațional IB – Primary Years Programme iar principalul beneficiu este deprinderea copiilor cu un stil de învățare axat pe implicare, experimentare și cercetare directă, individuală sau în echipe.

Elevii clasei a 3- a A tocmai ce au finalizat una dintre marile teme de studiu, How we express Ourselves, iar proiectul lor final este: România.

Explorând țara noastră, studiind diferite zone, cercetând istoria regiunilor din România copiii au înțeles că tradițiile, obiceiurile, cultura reprezintă modalități puternice de exprimare personală, de transmitere a unor stări și emoții de exprimare a identității.

Parcurgând această temă elevii și-au întărit aptitudinile de cercetare, colaborarea în echipă și au dezvoltat independența atât de necesară în procesul de învățare.

Suntem bucuroși că putem oferi elevilor noștri contexte de învățare dinamice, aplicate și interactive iar reacția și atitudinea copiilor este cea mai mare mulțumire pe care o putem primi.

Alin: la rezultate si pe prima pagina in loc de postul cu muzica. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.