Generozitate și bucurie, la Târgul caritabil \”România Mea”, organizat de LLI Academy

Ieri a fost mare agitație la noi la școală! Elevii Little London și peste o sută de părinți s-au înscris cu entuziasm pentru a participa la Târgul caritabil „România Mea”, o tradiție a școlii noastre întreruptă de pandemie în ultimii doi ani. Copiii au venit la școală încărcați cu bunătăți, preparate românești din diferite zone ale țării, și le-au expus în cadrul târgului pentru a fi vândute.


Sarmale, mămăliga, chiftele, pizza, poale-n brâu, turte dulci, gemuri și dulcețuri, siropuri naturale, torturi de casă, fursecuri, biscuiți și multe, multe altele s-au adunat pe mesele întinse pe terenul de sport, care a devenit brusc neîncăpător.


Evenimentul, coordonat de profesoara Rodica Broșteanu, și-a propus să sărbătorească Ziua Națională a României și, în același timp, să strângă bani pentru Asociația Rotas, care de ani de zile sprijină copiii defavorizați din localitatea Tunari.
Am trăit ieri împreună un moment deosebit și plin de bucurie sărbătorind Ziua Națională și savurând bunătăți tradiționale românești, pregătite cu atâta drag. Și a fost o încântare să ne vedem elevii altfel decât în clase: emoționați și generoși cu cei mai puțin norocoși decât ei.
Datorită lor și părinților, care i-au sprijinit, la finalul celor două ore aveam suma de 18.488 de lei, bani pe care azi i-am donat Asociației Rotas. O sumă fabuloasă din care fiecare leu va conta!


Darius, elev la școala noastră, a mers astăzi împreună cu Miss Rodica la sediul Rotas pentru a duce banii și alte cadouri strânse pentru copii. Ajuns acolo a decis să mai facă și el personal o donație, de 500 de lei. Mulțumim, Darius!
A fost o zi plină de emoție și de fapte bune, care ne-au amintit schimbarea pe care vrem să o vedem în jurul nostru pornește de la ce suntem dispuși să dăm mai departe. Că o mână întinsă la momentul potrivit poate schimba o viață de om…


Vom reveni din 5 decembrie cu acțiunile caritabile tradiționale deja în școala noastră, de aceea vom distribui către comunitate și scrisorile copiilor de la Rotas pentru Moș Crăciun, iar pe 21 decembrie vom organiza din nou la școală colecta mobilă de sânge împreună cu Asociația HEM și Centrul de Trasfuzie Sanguină MApN.
Vă dorim o minivacanță plină de bucurii!

Scroll to Top