Clasa a III-a A – How we organize ourselves

Una dintre cele mai mari realizări ale elevilor și profesorilor noștri, din această perioadă, este continuarea predării începute în școală.

Exemplul clasei a III-a A este finalizarea unității de studiu “How we organize ourselves” cu proiectul: Compania mea.

Împărțiți în echipe copiii au realizat un plan pentru a construi și lansa pe piață o companie.

Sarcina, aparent dificilă pentru copiii de clasa a III-a, a fost îmbrățișată cu mult entuziasm de copii, care au stabilit ce vor oferi pieței, cine lucrează în compania lor, ce sarcini are fiecare membru al companiei și cum sunt conectate sarcinile fiecăruia la îndeplinirea cerințelor clienților.

Rezultatul este surprinzător atât prin soluțiile propuse de copii (o compania telefonică, un pet shop virtual, un site de jocuri distractive dar și un site de jocuri educaționale) cât mai ales prin prezentările copiilor care au adresat nevoile noastre, ale tuturor în această perioada de izolare.

Nu întâmplător ideile copiilor vizează măsuri de siguranță și securitate, confort emoțional, petrecerea timpului liber dar și resursele limitate ale “potențialilor clienți”.

Școala noastră recunoscută pentru eforturile sale de a oferi o educație de calitate, reușește acest lucru și prin cursurile on line și le mulțumește copiilor dar și părinților pentru implicare și atitudine.

Scroll to Top