Un start bun în pregătirea școlară – clasele pregătitoare LLI Academy

LLI Academy acoperă întreg ciclul educațional de la 3 ani (grădiniță) la 18 ani (bacalaureat)

Dincolo de orice rezultate și premii, stau zâmbetele de pe fețele copiilor și mulțumirea părinților. Să vedem mai jos câteva păreri ale părinților din școala noastră.

…“Miss Adelina a avut ca temă „famous people”, și a facut o punte minunată între ce fac oamenii faimoși și valorile pe care le învață copiii la școală. Copiii au fost provocați să găsească elementele care îi fac pe oameni să fie faimoși și cum au ajuns să fie faimoși, insuflându-le posibilitatea că și ei pot face lucruri remarcabile în viață, fiind deja pe aceasta cale!”

“Am fost impresionată de „gimnastica minții” la care am participat la ora de română a dlui George care a trecut prin multe noțiuni de gramatică și elemente literare sau din folclor, copiii fiind pregătiți și bucuroși să răspundă și să dezvolte „provocările” cu mare usurintă.”

…”iar cu copiii noștri (Dl. George)… a fost savuros 🙂 s-a adaptat minunat vârstei de 5-6 (ani), făcând copiii să colaboreze, să asculte, să fie atenți. Sunt convinsă că, lucrând împreună vor face lucruri minunate iar copiii vor învăța aproape fără să-și dea seama.”  Mulțumesc pentru oportunitatea de a-l cunoaște „în acțiune.” 

 “Nu mă îndoiam de nivelul academic la care sunteți ca școală însă, m-a surprins în mod plăcut felul în care se face școală la voi: interacțiune dinamică a fiecărui elev cu învățătorul, discuții libere, brainstorming. Am apreciat că toți elevii erau antrenați în discuții”…

În mod cert feedback-ul părinților a contribuit și contribuie în mod activ la crearea unui mediu educațional de calitate încă din clasa 0/ pregătitoare, iar elevii LLI Academy vor fi pregătiți și certificați să urmeze treptele superioare în orice instituție de învățământ acreditată în România, dar au și deschiderea și pregătirea necesare pentru a urma orice instituție acreditată internațional.

Beneficiile alegerii LLI Academy:

  • Predare în limba română;
  • Limba engleză intensiv (15 ore pe săptamână la clasa pregătitoare);
  • Dublă acreditare. Românească şi internaţională IB  (ibo.org);
  • Realizarea temelor la şcoală;
  • Fiecare clasă este coordonată de doi profesori (Lb.Română şi Lb. Engleză);
  • Profesori specialişti pentru acoperirea programei la fiecare clasă;
  • Profesor nativ de Limba Engleză.
  • Activităţi extracurriculare –Ateliere, proiecte, excursii, tabere şi vizite cu scop aplicativ.

! Contactează-ne pentru o ofertă personalizată !

 

[caldera_form id=”CF571dd2ba638dc”]

Scroll to Top