Testimoniale – Săptămâna porților deschise

Săptămâna porților deschise s-a finalizat însă puteți vizita în continuare școala noastră pentru înscrierea în anul școlar 2017-2018.

În urma lecțiilor deschise oferite părinților copiilor care vor urma școala noastră începând cu clasa pregătitoare, câțiva părinți ne-au oferit un feedback consistent despre ce au văzut la noi la școală.

Să le vedem:

…“La ora deschisa de la clasa a IV-a miss Adelina a avut ca tema „famous people” si a facut o punte minunata intre ce fac oamenii faimosi si valorile pe care le invata copiii la scoala. Copiii au fost provocati sa gaseasca elemetele care ii fac pe oameni sa fie faimosi si cum au ajuns sa fie faimosi, insuflanduli-seincrederea ca si ei pot face lucruri remarcabile in viata, fiind deja pe aceasta cale!”

“Am fost impresionata de „gimnastica mintii” la care am participat la ora de romana a dlui George. Pornind de la subiectul studiat – George Enescu – a trecut prin multe notiuni de gramatica si elemente literare si folclor, copiii fiind pregatiti si bucurosi sa raspunda si sa dezvolte „provocarile” cu mare usurinta. A fost o lectie cum si eu mi-as fi dorit la scoala, dinamica, interactiva,  consolidand prin recapitulare notiunile in clasa, fara fixarea rigida pe o notiune/termen.”

…”iar cu copiii nostri …programul a fost savuros 🙂

Profesorii s-au adaptat minunat varstei de 5-6 (ani), facand copiii sa colaboreze, sa asculte, sa fie atenti.

Sunt convinsa ca lucrand impreuna vor face lucruri minunate si copiii vor invata aproape fara sa-si dea seama .  Multumesc pentru oportunitatea de a-I cunoaste „in actiune”

 Corina – mama lui Dominic

…”aveam emotii si reale neclaritati legate de faptul ca fetita mea va avea un invatator, insa mi-au fost spulberate (in mod pozitiv) din primele minute cand i-am observat pe Miss Adelina si Mister George „in actiune”, la clasa.

Nu ma indoiam de nivelul academic la care sunteti ca scoala insa m-a surprins in mod placut felul in care se face scoala la voi: interactiune dinamica a fiecarui elev cu profesorul, discutii libere, brainstorming, mi-a placut ca toti elevii erau antrenati in discutii…

Ma bucur ca fetele mele fac parte din Little London, iar acum sunt sigura ca ele (si baiatul in curand) vor avea parte nu doar de educatie scolara de calitate ci in primul rand de oameni calzi si implicati si de un mediu sigur si interactiv.”

Adela – mama lui Ingrid

“Va mulțumesc mult pentru amabilitatea de a ne face atât de plăcută prezentarea claselor si cadrelor didactice din cadrul școlii dvs. Am rămas plăcut impresionata de metoda creativa de predare a învățătorilor, îmi doresc ca aceasta metoda sa rămână în continuare asa cum am reușit sa o percep eu în aceasta prezentare ( naturalețe, entuziasm și curiozitate pentru invatate).Minunat, Bravo! ☺”

Daniela– mama Robertei

“Va felicitam si va mulțumim pt inițiativa de a organiza prezentarea cadrelor didactice in timpul lor de lucru! Astfel ne-ati oferit ocazia de a vedea cum relationeaza cu elevii!

In Miss Adelina am vazut o tânăra profesoara care se dedica cu pasiune actului didactic! Ne-a impresionat cum a reusit sa-i implice pe toți copiii in predarea cursului!

Mister George, pur si simplu ne-a uimit cu talentul sau didactic si forma foarte prietenoasa dar in același timp foarte profesionista de a preda informația. Mai ales ca inițial nu ne simteam prea confortabil cu ideea ca Matei al nostru va avea învățător!

Suntem încrezători si incantați ca băiatul nostru va fi școlit de asa profesori!”

 Minodora si Constantin – părinții lui Matei

 

Scroll to Top