Testimonial Simona Varga

Simona Varga, părinte a 2 copii care învață la școala Little London

Simona-Varga-pareri-despre-scoala-Little-London-150x150„Ca mamă mi-am dorit pentru copiii mei o școala la care să meargă cu plăcere, fără ca acest lucru să însemne un compromis în privința nivelului academic. Mi-am mai dorit o școală care să îi pregătească pentru viitor, care să le stimuleze dorința de cunoaștere și nu să le-o impună, să identifice abilitățile fiecaruia, să le încurajeze și dezvolte într-un mod plăcut, natural.

Și, nu în ultimul rând, mi-am dorit o școală care să ofere copilului o educație care să vina în completarea educației primite acasă, care să promoveze valori importante pentru noi ca oameni. Aparent, un echilibru greu de obținut. Nu însa și pentru dascălii care practică aceasta meserie cu dedicație.

În Scoala Little London am găsit ce am căutat, o școală în care vorbele sunt susținute de fapte concrete, în care vocea copiilor și a părinților este ascultată atât cât este nevoie pentru a păstra busola orientată către scopul pe care și l-au propus: o educație orientată către perspective internaționale, un sistem educaţional adaptat societăţii actuale şi viitoare, care să le ofere copiilor instrumentele necesare pentru a răspunde la întrebările de Mâine.”

Scroll to Top