Programul IB – PYP (Primary Years Programme) integrat în curriculum românesc

Programul IB – PYP (Primary Years Programme) integrat în curriculum românesc

Elevii clasei pregătitoare Travellers au descoperit în ultimele 6 săptămâni, alături de litere, cifre, citit și limba engleză, cine sunt ei în Sistemul Solar, în Europa sau în lume. Plecând de la faptul că sunt locuitori ai Planetei Pământ și întorcându-se la ce reprezintă ea pentru locuitorii săi, Miss i-a provocat pe copii cu o temă foarte interesantă: cum putem avea grijă de planeta noastră. Că doar am învățat că pe Pământ, totul este în cerc: cei 3R, mișcarea de rotație etc.

Călătoria imaginară a fost foarte interesantă iar finalitatea ei a fost concluzia copiilor că, împreună, noi toți, putem avea grijă de Pământ.

Activitățile derulate în limba engleză împreună cu cele desfășurate în limba română au conturat cunoștințele dobândite și experimentate de către copiii fie ca este vorba despre geografie, istorie, astronomie, limba engleză sau limba română, matematică sau sport adică exact ceea ce facem noi aici prin integrarea PYP (Primary Years Programme) în curriculum românesc.

LLI Academy este acreditată să implementeze programul internațional IB iar acest lucru se întâmplă de mai mulți ani cu succes.