Participarea LLI Academy la concursul Mirunette

Participarea LLI Academy la concursul Mirunette

LLI Academy oferă elevilor un program intensiv de studiu al limbii engleze începând chiar din clasa pregătitoare și, pentru cei care doresc, participarea la concursuri naționale și internaționale de sau în limba engleză.

Unul dintre concursurile la care participă LLI Academy este Mirunette Language Competition la care anul acesta s-au înscris peste 2000 elevi din toată țara.

Echipa noastră, coordonată de prof. Adelina Popa s-a calificat cu 10 elevi, în etapa a II-a a concursului, etapă creativă în urma căreia doar 40 copii vor merge in finală.

Să le urăm succes lui Rebecca B., Tudor B., Macrina G., Taisia Z., Tudor C., Julia C., Ilinca M., David N., Maria R., și Ania I. în etapa a II-a și felicitări prof. Adelina Popa.

Reamintim ca școala noastră participă în mod curent la concursuri și olimpiade naționale și internaționale de limba engleză unde obține rezultate foarte bune.

Astfel, pe lângă examenele Cambridge, unde elevii noștri participanți obțin, an de an, rezultate foarte bune, LLI Academy merge și la BEO (British English Olympics – concurs internațional desfășurat la Londra și organizat de Oxford International) unde echipele noastre se califică constant în semifinală și obține premii importante (fairplay, premiul publicului pentru Mystery Challenge, premiul pentru cea mai bună prezentare) iar la olimpiada de engleză din 2018 Ania Z. a obținut locul II la etapa județeană.

LLI Academy susține educația de calitate a copiilor și ne bucurăm ori de câte ori putem certifica, prin rezultate, nivelul academic atins.