Parteneriat LLI Academy si GOPS

Liceul nostru a încheiat un parteneriat cu Asociația GOPS (Grow Your Personal Skills), în scopul implicării elevilor noștri într-un proiect educațional privind dezvoltarea lor personală. Ne bucurăm să ne alăturăm unui foarte entuziast grup de voluntari, promotori ai creativității și interdisciplinarității în actul educațional. Asociația GOPS reunește specialiști în educație, profesori și părinți dedicați, pentru a aduce un plus de creativitate în zona extracurriculară a programului școlar.

Liceenii noștri vor fi beneficiarii unui program de dezvoltare personală, ce urmează a se desfășura pe o durată de 60 de zile. Pe parcursul acestui proiect liceenii vor avea de dus la bun sfârșit o serie de activități personale, în care planificarea, munca în echipă și abilitatea de a prezenta săptămânal rezultatele vor fi linia principală.

Suntem nerăbdători să vedem produsele finale ale copiilor și, totodată, le mulțumim membrilor GOPS pentru implicare. Sperăm să fie doar începutul unei colaborări de durată!

Scroll to Top