Muzică și culoare la Cărturești Verona

După un maraton de voturi început pe 15 mai, atât în școală cât și online, pe pagina noastră de Facebook, aproape 80 lucrări, din peste 400 inițiale, au fost selectate, în urma voturilor și au fost expuse la Cărturești Verona.

Vineri 26 Mai a avut loc un dublu eveniment, un vernisaj al lucrărilor selectate pentru expoziție precedat de un recital de pian susținut de cei mai buni 8 copii, selectați și ei de un juriu format din parinti, școală și elevi. Iar în semn de recunoaștere copiii care au ajuns la Cărturești, fie cu lucrări de artă fie cu interpretări de pian, au fost recompensați cu albume și poze ale unor lucrări celebre.

Pentru 2 ore am putut admira lucrările copiilor, grupate pe tematici dar ne-am și delectat cu interpretări variate de la Eine Keine Nacht Music și Valurile Dunării, trecând prin Chinese Theatre și The Dancing Bear până la Beaty and The Beast și The Imperial March.

Îi felicităm pe toți cei care au fost susținut acest eveniment și le mulțumim profesoarelor de muzică – Rodica Broșteanu și de arte – Sevil Lăzarescu.

Expoziția de arte va fi deschisă publicului până pe 7 iunie 2017.

Scroll to Top