Mihaela Pîrvu

Profesor Arte
Grădiniță | Primar

“Fiecare copil este un artist. Problema este să râmâi un artist când crești.” – Pablo Picasso

De creativitate avem nevoie în orice domeniu, de aceea este atât de importantă în dezvoltarea copiilor. Cu ea venim pe lume să ne jucăm , să o modelăm și să vedem ce poate ieși din ea. Pentru asta avem nevoie de disciplină, adică de muncă. Nu poți crea ceva din nimic. Ai nevoie de idei și de un bagaj de informație pe care să te bazezi în creație. Creativitatea se hrănește cu orice îți place.

Studiile în domeniul artelor plastice le-am început la Liceului de Artă din București, Nicolae Tonitza -secția Grafică publicitară, apoi am urmat Institutul de Arte Plastice Nicolae Grigorescu secția Pictură tot din București, Masterul și în final Doctoratul în Arte Vizuale.

Am absolvit și modulul psihopedagogic 1 ceea ce mi-a oferit posibilitatea de a lucra cu copiii, de a acumula experiență pedagogică de la grădiniță până la școala generală.

Timp de 10 ani am profesat ca Director de creație . Am lucrat în echipă dar și individual, am realizat machete, broșuri, pliante, afișe, standuri de prezentare, creație de produs etc.

Experiența de mamă m-a făcut să-mi schimb orientarea profesională.  În ultimii ani m-am implicat în activități extrașcolare cu copiii in cadrul  programului After School.

Îmi plac copiii, îmi place să mă joc, să pictez, să desenez să fac obiecte si accesorii hand made și mai ales îmi place să văd bucuria copiilor când reușesc să creeze ei ceva palpabil.

Am ales Little London International Academy pentru că aici am găsit libertatea de a fi, am descoperit copii dornici să interacționeze cu artele și mai ales copii bucuroși de a experimenta.

Scroll to Top