Alexandra Melinte

Învățător
Primar

Numele meu este Melinte Gabriela-Alexandra și din vara anului 2022, m-am alăturat echipei de profesori LLI Academy. Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu copiii și să îi ajut să își atingă scopurile prin educație.

Este o bucurie să fiu alături de elevi, să modelez fiecare personalitate, ajutându-i să se dezvolte și să își găsească pasiunile. Lângă ei simt întotdeauna cum mă încarc cu energie, experiență ce transformă o parte din viața de cadru didactic într-o lecție de răbdare, bucurie, înțelegere și ascultare.

Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale educației, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și a programului de master Mentoratul în educație. În cei trei ani de activitate ca profesor în sistemul privat, am avut oportunitatea de a învăța noi tehnici și metode de predare. Am participat la numeroase cursuri de formare și de perfecționare.

În paralel cu activitatea didactică, am descoperit pasiunea pentru zona de dezvoltare personală și emoțională a copilului, precum și implicarea activă în activitățile non-guvernamentale. Pe parcursul formării mele ca profesor am realizat că nu este o meserie ce trebuie impusă ci una ce trebuie simțită. Momentan, am Definitivatul, urmând ca pe parcurs să obțin gradul II și gradul I.

Apreciez echipa Little London International Academy pentru pasiunea pe care o pun în ceea ce fac, pentru profesionalism și pentru deschiderea față de tot ce înseamnă nou în stabilirea obiectivelor din cadrul procesului educațional.

Scroll to Top