Mălina Cristea

Învățător
Primar

Încă de când făceam practică la Liceul pedagogic mi-am spus că asta e ce-mi doresc să fac. Lucrez de 15 ani în învățământ și-mi place să observ atât schimbările prin care trec elevii mei de-a lungul unui ciclu, cât și pe cele ale sistemului de învățământul. Vreau să cred că și eu contribui la evoluția aceasta, iar Little London International Academy este mediul în care am crezut, încă de la început, că pot implementa ceea ce știu, dar unde pot învăța si  lucruri noi. 

Cred cu tărie că educația de astăzi stă în măiestria cu care reușim să împletim predarea conținuturilor și formarea competențelor cu atitudinea pe care o modelăm elevilor față de învățare, față de cei din jur, de mediu și față de ei însuși. Consider că adulții sunt modele pentru copii în tot ceea ce fac,  de aceea încerc să „fac ceea ce predic” și am mereu în minte că ei învăța și din ce văd la mine, nu doar din ceea ce le prezint in mod formal.

Sunt pasionată de cum evoluăm noi, oamenii, de cum suntem în relații și ce ne determina să avem unele reacții și comportamente, motiv pentru care sunt studentă la Facultate de psihologie – Universitatea Titu Maiorescu. 

Consider că a fi un profesor bun e în primul rând o vocație, dar perfecționarea e un proces continuu și abilitatea de a te adapta la nou e absolut necesară. Particip la numeroase cursuri de formare și sunt profesor cu grad didactic II.  

Scroll to Top