Geanina Dănilă

Consilier școlar
Gimnaziu

Sunt psiholog cu drept de liberă practică sub supervizare în specializarea Psihologie educațională, consiliere școală și consiliere vocațională. Am obținut licența în psihologie în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Și am absolvit masterul în cadrul programului de Psihologie Educațională și Consiliere Psihologică.

 

Motivul pentru care am ales această specializare este susținut de faptul că ajutorul oferit copiilor în a trece peste problemele lor înseamnă salvarea copilăriei de nefericire, tristețe, deprimare și de dorința de a aduce în viața lor zâmbetul și încrederea în sine. Copiii se află într-o continuă formare și au nevoie de îndrumări sănătoase, încă de la primii pași.

 

Cred că atunci când te lași cu totul pradă pasiunii, reușești să simți, să fii prezent, să conții. Iar eu am simțit întotdeauna că oamenii pot exista doar împreună. Din momentul în care îmi trec pragul, îmi doresc să simtă că tot ce contează este ceea ce își doresc. De aceea, nu m-am temut nicio secundă să îndrăznesc, să fac lucrurile altfel și să ajut fiecare elev care vine deschis către consiliere să se descopere pe sine și să reușească să se înțeleagă.

 

Ambiția și motivația sunt două dintre sursele mele de inspirație. Mă bucur de provocări și îmi stabilesc, în mod constant, obiective. Sunt într-o continuă evoluție, mereu în căutarea unei oportunități de a face mai mult și mai bine în meseria mea.

 

Rolul adultului este să îl învețe cu dragoste pe copil ce înseamnă limitele, altfel îl va învăța viața, dar fără dragoste… ”– Paul Polk Lillard

Scroll to Top