Gabriela Mihăilă

Profesor Limba Engleză
Primar

Cu o experiență de aproape 10 ani în învățământ, predarea limbii engleze este o parte din ceea ce sunt eu. Îmi place să descoper fiecare elev în parte și să personalizez procesul de educație, astfel încât învățarea unei limbi străine să devină o experiență plăcută pentru elevi, dar și pentru mine, ca profesor. De aceea, sunt adepta predării diferențiate, deoarece avem stiluri diferite de a învăța, de a ne dezvolta și de a ne atinge obiectivele educaționale.

 

În ceea ce privește pregătirea profesională, în prezent, sunt profesor cu gradul II și m-am înscris la gradul I. Am absolvit Facultatea de Litere în 2014, specializarea Română-Engleză, urmat Formarea mea este una continuă, susținută de diverse cursuri de pregătire și perfecționare. Astfel că, sunt profesor certificat CELTA, absolventă a modulului CLIL din cadrul examenelor TKT și dețin și diplomă IB pentru Primary Years Programme, obținută în anul 2018.

 

Împreună cu elevii mei îmi propun să realizăm proiecte interesante, menite să ne ajute să ne cunoaștem reciproc, să punem bazele unei mici comunități și să evoluăm împreună, din punct de vedere educațional, personal și, mai ales, emoțional.

Scroll to Top