Andreea Bratu

Profesor limba engleză
Gimnaziu, Liceu

“Find a job you enjoy doing, and you will never have to work a day in your life!”

Am ştiut întotdeauna că asta trebuie să fiu: profesor. Pasiunea pentru limba engleză de la o vârstă destul de fragedă mi-a adâncit convingerea că atunci când iubești ceea ce faci totul devine posibil.

Sunt profesor de limba engleză, gradul didactic I, cu o experienţă de peste 20 de ani la catedră şi de peste 10 ani în învăţământul privat.  Am participat la numeroase stagii de perfecţionare şi am obţinut mereu rezultate notabile cu elevii mei atât la olimpiada de limbă engleză, cât şi la examenele Cambridge şi Trinity. Am coordonat două proiecte internaţionale finanţate din fonduri europene şi am avut, astfel, ocazia să înţeleg cum funcţionează  mai multe sisteme de învăţământ din Europa.

Din 2008 sunt mentor în predarea limbii engleze şi formarea profesorilor, iar în 2012 am devenit membru al corpului naţional de experţi în management educaţional. Nevoia mea de formare şi învăţare este permanentă, ultimul curs absolvit fiind în iulie 2022 la Harvard X: „Leaders of Learning”. Am și certificate de atestare a competenţelor de predare online şi hibrid.

Iubesc copiii si iubesc ceea ce fac. Le spun mereu : eu nu predau, noi învăţăm împreună! Little London International Academy este pentru mine mediul ideal în care pot să fac ceea ce îmi place, dar să mă şi dezvolt pe plan profesional.

Scroll to Top