Anamaria Sterpu

Învățător | Profesor Limba engleză
Primar

“Învăț să învăț”. Acesta este unul dintre principiile pe care le-am urmărit în vederea obținerii calificărilor necesare pentru a face ceea ce mi-am dorit mereu: să lucrez cu copiii.

Am absolvit Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu”, din Constanța, în anul 2013, cu dublă calificare, de educator-învățător. Am urmat cursurile de română-engleză, în cadrul Facultății de Litere a Universității “Ovidius”, din Constanța și, în același timp, mi-am început cariera în învățământ ca educator la o grădiniță particulară.

Mi-am dezvoltat abilitățile pedagogice în cadrul unor Organizații Neguvernamentale, unde am fost voluntar timp de doi ani, lucrând cu copii pe diferite niveluri de vârstă. Ȋn 2014, am avut oportunitatea de a pleca ȋn Spania pentru un an cu bursa Erasmus+, pentru a studia şi a face parte dintr-o altă comunitate, care mi-a deschis orizonturile, unde, de asemenea, am fost voluntar și am lucrat cu elevi din ciclul primar.

În anul 2018, am absolvit Masterul în Psihologie, la Universitatea din Sunderland, din Marea Britanie, ceea ce mi-a oferit diverse perspective asupra oamenilor, culturii şi, cel mai important m-a ajutat sa mă dezvolt ca om şi pedagog.

Ȋn ultimii trei ani, am lucrat cu o organizație internațională ȋn calitate de voluntar, rolul meu fiind de a ajuta copii şi adulți ȋn a-şi dezvolta abilitățile de comunicare ȋn limba engleză.

  Sunt o persoană ambițioasă, energică, un spirit liber şi creativ şi obiectivul meu în ceea ce priveşte viața profesională este să contribui în educație, folosind toate resursele morale şi emoționale de care dispun, cu scopul de a ajuta şi alți copii să se formeze şi să se pregătească pentru viață.

Little London International Academy este locul potrivit pentru mine şi mă bucur foarte mult că am oportunitatea de a face parte din echipă. A contribuit foarte mult la dezvoltarea unor abilități pe care nu eram obişnuită să le folosesc şi care au adus un plus ȋn relațiile cu ceilalți.

Scroll to Top