Alesia Rădulescu

Consilier școlar
Grădiniță și Primar

Sunt o persoană iubitoare de oameni, de copii, astfel încât am știut întotdeauna că îmi doresc să lucrez alături de ei. Pun mare preț pe formarea globală a celor mici și consider că rolul meu este acela de a-i sprijini în a face față provocărilor de azi, dar și acela de a forma viitori adulți capabili să țină piept imprevizibilului de mâine.

 

Parcursul meu academic a debutat cu obținerea licenței în Psihologie, urmând apoi programul de master: Psihologie Clinică. Acestea mi-au oferit fundamentarea teoretică necesară pentru a înțelege parcursul dezvoltării ființei umane, iar experiența acumulată în învățământ nu a făcut decât să întărească aceste noțiuni.

 

În activitatea mea am lucrat alături de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, atât individual, în practica privată, cât și prin programele de dezvoltare personală pe care le-am derulat în diverse instituții preșcolare și școlare. Fiecare întâlnire a constituit pentru mine o nouă sursă de inspirație, un model, o provocare. Astfel, mi-am dat seama ce fel de profesionist vreau să fiu: organizat, responsabil și uman. Consider că aceste caracteristici constituie pilonii unui psihopedagog pregătit să înfrunte alături de cei mici dificultățile, dar și bucuriile dezvoltării.

 

Little London International Academy este locul în care reușesc să îmbin pasiunea pentru psihologie și dorința de a transmite informații într-un mod alternativ de predare, copiii fiind cei care mă motivează să mă autodepășesc și să le vin în întâmpinarea nevoilor zilnic.

Scroll to Top