LLI Academy și-a felicitat participanții la concursurile școlare interne și internaționale din 2018

Astăzi, într-un cadrul oficial, în careu, LLI Academy și-a felicitat elevii cu rezultate bune la olimpiade și concursuri. Anul școlar 2017-2018 aduce pentru LLI Academy o nouă etapă în evoluția noastră și anume participarea cu succes la concursuri școlare naționale și internaționale.

Pe plan extern, echipa care ne-a reprezentat anul acesta la concursul internațional British English Olympics (BEO), organizat de Oxford International la Londra, a reușit calificarea în semifinala competiției precum și obținerea a 3 premii pentru prestația lor pe parcursul probelor sau în afara lor. Ținând cont că este al doilea an consecutiv cu rezultate foarte bune la BEO dar și că echipa noastră (de altfel singura din România) a fost din nou cea mai tânără, avem argumente solide pentru pregătirea de care au parte copiii din școala noastră.

Pe plan intern, elevii noștri au participat la numeroase concursuri și olimpiade de unde s-au întors cu premii și punctaje foarte bune. Fie că vorbim de matematică, limba și literatura română, engleză, istorie, geografie, biologie, pshihologie, logică sau proiecte sociale, elevii noștri și-au dovedit valoarea și pregătirea.

La ciclul primar, principalul concurs la care au participat mai mulți copii este Comper. Aici 85 de copii au obținut premiul I (cei mai mulți cu 100 puncte) la etapa a II-a. Și asta reprezintă aproape jumătate din numărul elevilor noștri din ciclul primar.

Mai mult, 34 dintre ei s-au calificat la etapă națională a concursului Comper iar la Olimpiada de Matematică am avut 2 finaliști.

La gimnaziu 40 de elevi ne-au reprezentat la concursuri și olimpiade la multiple discipline și au ajuns cel puțin în etapa județeană.

Pe lângă această participare numeroasă, elevii de gimnaziu se mândresc și cu niște rezultate de excepție:

O calificare la etapă națională a Olimpiadei de Limba și Literatură Română, o calificare la etapă națională a Concursului Național de Lectură și Interpretare Transcurriculară Ionel Teodoreanu, 2 premii III și 5 mențiuni la Concursul Național de Istorie Școala cu Ceas, 1 mențiune la concursul Național de Geografie Școala cu Ceas, o calificare la etapă națională a Concursului Național de Geografie Terra, locul II la etapa județeană a Olimpiadei de Engleză.

Nici liceenii nu s-au lăsat mai prejos. Astfel am avut locul I la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie, participarea la etapa națională a Olimpiadei de Științe Sociale la două secțiuni: Psihologie și Logică și Argumentare, locurile II, V și VII la Olimpiada de Limba și Literatura Română. În plus, liceenii noștri au obținut o mențiune specială pentru Best Flashmob în cadrul proiectului Suntem Tânăra Generație, organizat de fundația PRAIS.

Este un an bogat în rezultate pentru LLI Academy și ne bucurăm când putem certifica, prin rezultate, nivelul academic atins.

Scroll to Top