LLI Academy prima școală din România care participă la British English Olympics

Oxford International, prestigioasa instituție britanică, organizează din 2009 Olimpiada Internațională “British English”.

Având o largă participare internațională, în 2016 au fost 1500 elevi din 150 școli de de pe 3 continente, olimpiada propune diverse teme de actualitate: Social Media, Sustainable Development, Renewable Energy, Inspire and Be Inspired.

Începând cu 2017, LLI Academy va adăuga pe lista țărilor participante și România. În urma inspecției reprezentanților Oxford International și a interacțiunii cu elevii de gimanziu, LLI Academy este considerată pregătită și prin urmare selectată să participe la această competiție.

În perioada următoare o echipă din gimnaziul nostru, se va pregăti pentru a concura cu alți 2000 de elevi din lume (conform estimărilor organizatorilor). Iuliana Costea – coordonator proiect, Monica Gavrilescu – engleză, Marcel Bartic – istorie, Iustina Năftănăilă – geografie, Sevil Lăzărescu – arte, Rodica Broșteanu – muzică vor fi alături de adolescenții noștri pentru pregătirea participării la această olimpiadă internațională.

Suntem mândri de copiii și profesorii noștri, ale căror eforturi și rezultate sunt astfel certificate și le urăm mult, mult succes!!!!

Vom reveni cu evoluția pregătirii și participării echipei noastre.

 

Scroll to Top